YEREL
Giriş Tarihi : 29-11-2023 14:11

Adapazarı Harem ve Esenler otobüs biletlerine bu kez büyük indirim geldi!

Akaryakıt fiyatlarına art arda gelen zamların ardından Sakaryalıların seyahat etmek için en çok kullandığı seferlerden biri olan Adapazarı-Harem, Esenler seferlerinde bilet fiyatları yükselmişti. Yaz aylarında yükselen Adapazarı Harem ve Esenler otobüs biletleri iki firmanın rekabete girmesi sonucunda şimdi yüzde 60'a varan indirimle satılmaya başlandı. 250 liradan satılan Adapazarı Harem bilet fiyatları 100 liraya kadar geriledi.

Adapazarı Harem ve Esenler otobüs biletlerine bu kez büyük indirim geldi!

Yaz ayında akaryakıta yapılan zamların ardından Sakaryalıların seyahat etmek için en çok kullandığı seferlerden biri olan Adapazarı-Harem, Esenler seferlerine büyük zam gelmişti. 

En son geçtiğimiz Temmuz ayının ortasında yapılan zamla birlikte Adapazarı Harem bilet fiyatı 190 liradan 250 liraya, Adapazarı Erenler bilet fiyatı 230 liradan 300 liraya kadar yükselmişti.

Son dönemde akaryakıt fiyatlarının düşmesi ve iki otobüs firması arasında başlayan rekabet ile birlikte otobüs biletleri fiyatları ucuzladı.

Öyle ki yaz ayında yükselen Adapazarı Harem ve Esenler otobüs biletleri şimdi ise yüzde 60'a varan indirimle satılmaya başlandı. 250 liradan satılan Adapazarı Harem bilet fiyatları 100 liraya kadar geriledi.

İki otobüs firması arasındaki bu rekabet vatandaşların yanı sıra özellikle üniversite öğrencilerinin işine yaradı. Otobüs firmalarının rekabete girmesi sonucu vatandaş ve öğrencilere ucuza seyahat yapma imkanı doğarken, rekabetin ne kadar süreceği merak konusu oldu. 

Adapazarı Harem, Esenler, Ankara ve Trabzon otobüs biletlerinde son durum şu şekilde:

Adapazarı-Harem arası yaz ayında 250 lira iken şimdi 100 lira.
Adapazarı-Esenler arası yaz ayında 300 lira iken şimdi 250 lira. 
Adapazarı-Ankara arası yaz ayında 400 lira iken şimdi 350 lira. 
Adapazarı-Trabzon arası yaz ayında 700 lira iken şimdi 590 lira.

EditörEditör