YEREL
Giriş Tarihi : 13-11-2023 16:07   Güncelleme : 13-11-2023 16:12

Adapazarı-Serdivan raylı sistem hattının protokolü imzalandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Sakarya'ya yapılacak olan 9 kilometrelik Adapazarı Gar Meydanı-Serdivan Kampüs hattının 17 Ekim 2023 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından önemli bir aşama daha tamamlandı. Başkan Yüce, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün ile Büyükşehir Meclisi'nde protokol imzaladı.

Adapazarı-Serdivan raylı sistem hattının protokolü imzalandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Sakarya'ya yapılacak olan 9 kilometrelik Adapazarı Gar Meydanı-Serdivan Kampüs hattının 17 Ekim 2023 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından önemli bir aşama daha tamamlandı. Başkan Yüce, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün ile Büyükşehir Meclisi'nde protokol imzaladı.

Mecliste konuşan Başkan Yüce, "Bugün imzalayacağımız Gar Meydanı-Kampüs raylı sistem hattının şehrimize tekrar hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak seçim vaatlerimizden biri böylece gerçekleşmek üzere ön çalışmaları başlatıyoruz." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün ise, "Bizde son derece heyecanlıyız. Uygulamaya esas çalışmalarımız başlıyor. Sondajlar yapacağız. Bir ayağımız Adapazarı’nda olacak. Belediyemizle beraber inşallah gerekli çalışmaları yapıp önce yapım inşaatına sonra da araç alımına geçmiş bulunarak tümünü gerçekleştirip inşallah kurdeleyi beraber kesmek nasip olur. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

AdminAdmin