Asayiş
Giriş Tarihi : 19-02-2024 13:00

Adapazarı'nda Acı Olay: Yaşlı Adam Balkonda İntihar Etti!

Adapazarı'nda yaşayan Vahdettin P., yalnız yaşadığı evinin balkonunda silahla intihar ederek yaşamına son verdi. Olay, Tığcılar Mahallesi'nde meydana geldi.

Adapazarı'nda Acı Olay: Yaşlı Adam Balkonda İntihar Etti!

Adapazarı'nda yaşayan bir adam, evinin balkonunda silahla intihar ederek yaşamına son verdi. Olay, Tığcılar Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süredir sağlık sorunları yaşadığı öğrenilen Vahdettin P.'nin evinden gelen sesler üzerine komşuları durumu 112'ye bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, Vahdettin P.'nin silahla intihar ettiğini ve hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sağlık Sorunları Yaşıyordu

Alınan bilgiye göre, bir süredir sağlık sorunları yaşadığı öğrenilen Vahdettin P.'nin evinden gelen sesler üzerine komşuları durumu 112'ye bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, Vahdettin P.'nin silahla intihar ettiğini ve hayatını kaybettiğini belirledi.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Vahdettin P.'nin intihar nedeni ise bilinmiyor. Polis, olayla ilgili görgü tanıklarının ifadesini aldı ve evde inceleme yaptı.

EditörEditör