YEREL
Giriş Tarihi : 07-12-2023 15:23

Adapazarı'nda kanlı randevu! Hem mermiyle hem saçmayla yaralandı

Sakarya'da 25 yaşındaki gencin, kız arkadaşını aradıkları için telefonda tartıştığı kişilerle randevusu kanlı bitti. 8 kişinin birbirine girdiği kavgada, öfkeli sevgili hem tabanca hem de tüfekle vuruldu.

Adapazarı'nda kanlı randevu! Hem mermiyle hem saçmayla yaralandı

Alınan bilgiye göre olay gece saatlerinde D-650 kara yolu Adapazarı - Karasu kavşağı yakınlarında meydana geldi. 25 yaşındaki M.İ. isimli genç adam, ismi öğrenilemeyen kız arkadaşını arayıp rahatsız ettiği gerekçesiyle bir kişi ile telefonda tartıştı. M.İ., telefonda tartıştığı kişiyi Adapazarı Güneşler Mahallesindeki olay yerine çağırdı.

Geyve'de yaşayan şahıs beraberinde 3 arkadaşıyla birlikte Adapazarı'na geldi. M.İ. de yanında 3 kişiyle birlikte randevulaştıkları yerde beklerken iki grubun karşılaşmasında önce tartışma sonra da kavga çıktı.

Kısa sürede büyüyen kavga sırasında Geyve'den gelen grup yanlarındaki silahlarla M.İ'ye ateş etti. M.İ. hem tabanca mermisiyle hem de tüfek saçmalarıyla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırganlar geldikleri araca binip olay yerinden kaçarken M.İ. arkadaşları tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) merkez kampüsüne götürüldü.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Aasayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri T.G. (19), H.M. (18), O.Ç. (18) ve E.C.T. (18) isimli şüphelileri Geyve ilçesinde yakaladı. Şüphelilerle birlikte iki tabanca ve bir tüfek ele geçirilirken, hangilerinin ateşlendiği ve ateşleyen kişinin belirlenmesi için sorgu işlemleri devam ediyor.

AdminAdmin