GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-01-2024 12:49

"Adapazarı'nda Kontrolden Çıkan Araçlar Zincirleme Kaza Yaptı: Ortalık Savaş Alanına Döndü!"

Adapazarı ilçesinde Adnan Menderes Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazası, korkunç bir zincirleme olaya dönüştü. E.A. idaresindeki 06 AG 77** plakalı otomobilin kontrolden çıkması sonucu, karşı yönden gelen S.Y. idaresindeki 34 KY 0** plakalı panelvanla çarpışmasıyla başlayan kaza, ortalığı savaş alanına çevirdi.

Kazanın şiddetiyle savrulan panelvan, park halindeki 54 TA 3** plakalı bir otomobile çarparak büyük bir maddi hasara yol açtı. Neyse ki, kazada yaralanan olmazken, olay yerine hemen sevk edilen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, tedbir amaçlı bölgeye ulaştı.

A W131573 04

Olaya müdahale eden ekipler, kaza sonucu oluşan maddi hasarın yanı sıra trafik akışını da kontrol altına aldı. Kazaya karışan araçların çekici ile kaldırılmasının ardından, olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Yaşanan bu trafik kazası, sürücülerin dikkatini bir kez daha yola verme çağrısını beraberinde getirirken, kaza sonucu ortaya çıkan manzara, bölgedeki güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

EditörEditör