GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-02-2024 15:08

Adapazarı'nda Muhteşem Gelişme! Başkan Işıksu Korucuk'ta Çıkarması Yaptı!

Adapazarı'nda hizmet ve proje üretmede sınır tanımayan Başkan Mutlu Işıksu, Korucuk Mahallesi'ne adeta çıkarma yaptı! Modern kapalı pazaryeri inşaatını inceleyen Işıksu, asfalt atılan sokaklar ile düzeltme çalışmalarına başlanacak cadde ve sokakları da gezdi. Peki, Korucuk'ta neler yapılıyor?

Adapazarı'nda Muhteşem Gelişme! Başkan Işıksu Korucuk'ta Çıkarması Yaptı!

Modern Kapalı Pazaryeri Yakında Hizmete Açılıyor

Belediyenin öz kaynaklarıyla yapımı bitme aşamasına gelen modern kapalı pazaryeri, Korucuk'a yepyeni bir soluk getirecek. Başkan Işıksu, pazaryerinin kısa sürede tamamlanacağını ve vatandaşlara modern bir alışveriş imkanı sunacağını belirtti.

Cadde ve Sokaklar Asfaltlanıyor

Korucuk Mahallesi'nde asfalt çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Birçok sokak asfaltlanırken, bazı cadde ve sokaklarda da düzeltme çalışmaları yapılacak. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra Korucuk'ta ulaşım daha da rahatlayacak.

Whatsapp Görsel 2024 02 08 Saat 14.48.41 41803B43

Başkan Işıksu'dan Memnuniyet Veren Açıklamalar

Hizmette sınır tanımayan Başkan Işıksu, "Herşey Adapazarı için" diyerek vatandaşların memnuniyetinin her şeyden önemli olduğunu vurguladı. Işıksu, Korucuk'ta yapılacak çalışmalarla ilgili de bilgiler verdi.

Muhtar Koçak'tan Başkan Işıksu'ya Teşekkür

Korucuk Mahalle Muhtarı Cevdet Koçak, Başkan Işıksu'nun ziyaretinden ve hizmetlerinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Koçak, Işıksu'nun duyarlı ve hizmet aşığı bir insan olduğunu ve Korucuk için birçok projeye imza atacağına inandığını söyledi.

EditörEditör