SİYASET
Giriş Tarihi : 05-02-2024 15:42

Adapazarı'nda Seçim Atmosferi: Işıksu'dan "Yola Devam" Mesajı!

Adapazarı Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında konuşan Başkan Mutlu Işıksu, Cumhur İttifakı'nın Adapazarı Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından ilk kez meclis üyelerine seslendi. Işıksu, "Hep birlikte, Adapazarı için çok çalışmaya, gayrete, başarıya ve berekete devam. Adapazarı için yola devam." dedi.

Adapazarı'nda Seçim Atmosferi: Işıksu'dan

Cumhur İttifakı'ndan Destek:

Cumhur İttifakı'nın Adapazarı Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Işıksu, konuşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı'nın diğer yetkililerine teşekkür ederek başladı. Işıksu, AK Parti ve MHP'li meclis üyelerinin yanı sıra CHP'li meclis üyelerine de teşekkür etti.

Thumbnail 6 Q1 A7871

Seçim Atmosferi:

Işıksu, Adapazarı'nda seçim atmosferinin başladığını ve sahada yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Her zaman istişareye önem verdiklerini ve Adapazarı için en iyisini yapmak için gayret gösterdiklerini vurgulayan Işıksu, "Dersimize hep iyi çalıştık. Kaliteli, nitelikli ve büyük işler yapmaya, gerçek belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemek için hep sahada olmaya devam edeceğiz." dedi.

Kentsel Dönüşüm:

Işıksu, kentsel dönüşümün Adapazarı için en önemli projelerden biri olduğunu söyledi. Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi ile bir zihniyet devrimi gerçekleştirdiklerini belirten Işıksu, "Kata kat uygulaması ile Belediye olarak rehberlik ve danışmanlık desteklerimizle bakınız Adapazarı’mızda 35 bina yenileme sürecine girdi. Bu binaların 27’si yıkıldı ve işlemleri devam ediyor." dedi.

Hedefler:

Işıksu, Adapazarı için hedeflerinin çok büyük olduğunu ve bu hedefleri gerçekleştirmek için çok çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Sahadaki güzel havayı daha da güzelleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Işıksu, "Hep birlikte, Adapazarı için çok çalışmaya, gayrete, başarıya ve berekete devam. Adapazarı için yola devam." dedi.

Meclis Gündemi:

Işıksu'nun konuşmasının ardından meclis gündemine geçildi. 2 madde oy birliği, 1 madde CHP'li meclis üyesinin ret oyu neticesinde oy çokluğu ile kabul edilirken, 1 madde ise hukuk komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Thumbnail 6 Q1 A7835

EditörEditör