Asayiş
Giriş Tarihi : 21-06-2026 13:23

Adapazarı’nda silah operasyonu: İş yerinden cephanelik çıktı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde polis ekiplerince bir iş yerine düzenlenen operasyonda ruhsatsız çok sayıda silah ele geçirildi. Operasyonda 8 tüfek ile “piştov” ve “toplu” olarak tabir edilen tabanca bulundu.

Adapazarı’nda silah operasyonu: İş yerinden cephanelik çıktı

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince silah kaçakçılığı ve ruhsatsız silah bulundurulmasına yönelik çalışma gerçekleştirildi.

Yürütülen çalışmalar kapsamında 50 yaşındaki Ö.K.’ye ait Adapazarı ilçesindeki iş yerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 8 adet ruhsatsız tüfek, “piştov” olarak bilinen küçük tüfek ile “toplu” tabir edilen ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Ele geçirilen silahlara el konulurken, şüpheli Ö.K. gözaltına alınarak hakkında adli işlem başlatıldı.

Polis ekiplerinin silah kaçakçılığı ve ruhsatsız silah bulundurulmasına yönelik çalışmalarını kent genelinde sürdürdüğü bildirildi.

AdminAdmin