YEREL
Giriş Tarihi : 01-01-2024 13:13

Adapazarı'ndaki feci kazadan ölüm haberi geldi!

Adapazarı şehir merkezinde kaldırımda yürürken otomobilin çarpması sonucu araç ile duvar arasında sıkışan kadın, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Adapazarı'ndaki feci kazadan ölüm haberi geldi!

Kaza, sabah saatlerinde Adapazarışehir merkezi Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, seyir halindeki otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücü M.F.K.'nin (22) kontrolünden çıkan otomobil, kaldırımda yürüyen 43 yaşındaki Serpil Sezer'e çarptıktan sonra unlu mamüller satan bir işyerinin duvarına çarparak durabildi.

Meydana gelen kazada kadın araç ile duvar arasında sıkışırken, kazayı görenlerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Sıkıştığı yerden kurtarılan ve durumu ağır olan kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Serpil Sezer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Polis ekiplerince gözaltına alınan sürücünün ehliyetsiz ve alkollü olduğu ortaya çıkarken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AdminAdmin