YEREL
Giriş Tarihi : 12-12-2023 23:18

Adapazarı'ndaki kanlı kavgada yeni gelişme!

Sakarya'da 25 yaşındaki gencin, kız arkadaşını aradıkları için telefonda başlayan tartışma kanlı bitti. Yaşanan silahlı kavganın ardından gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklanırken 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adapazarı'ndaki kanlı kavgada yeni gelişme!

Kavga, D-650 kara yolu Adapazarı - Karasu kavşağı yakınlarında meydana gelmişti.

Kanlı biten kavganın nedeninin ise, 25 yaşındaki M.İ. isimli genç adamın, ismi öğrenilemeyen kız arkadaşını arayıp rahatsız ettiği gerekçesiyle bir kişi ile telefonda tartışmasıyla başladı.

M.İ., telefonda tartıştığı kişiyi Adapazarı Güneşler Mahallesindeki olay yerine çağırdı.

Geyve'de yaşayan şahıs, beraberinde 3 arkadaşıyla birlikte Adapazarı'na geldi. M.İ. de yanında 3 kişiyle birlikte randevulaştıkları yerde beklerken iki grubun karşılaşmasında çıkan tartışma sonrasında silahlı kavgaya dönüştü.

Kısa sürede büyüyen kavga sırasında Geyve'den gelen grup, yanlarındaki silahlarla M.İ'ye ateş etti. M.İ. hem tabanca mermisiyle hem de tüfek saçmalarıyla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay sonrasında saldırganlar geldikleri araca binip olay yerinden kaçarken M.İ. isimli şahıs, arkadaşları tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) merkez kampüsüne götürüldü.

Kanlı biten kavga sonrası Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, T.G. (19), H.M. (18), O.Ç. (18) ve E.C.T. (18) isimli şüphelileri Geyve ilçesinde yakaladı.

Konu ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Araştırmalar sonucunda H.M.(18) adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, T.G.(19), O.Ç.(18) ve E.C.T.(18) isimli şahıslar tutuklandı.

EditörEditör