YEREL
Giriş Tarihi : 07-12-2023 15:42

Aday adayı Kaya: “Arifiye, Sakarya’nın parlayan yıldızı olacak”

AK Parti Arifiye Belediye Başkan Aday Adayı Salih Kaya Arifye’de adım atmadık yer çalmadık kapı bırakmıyor. Kaya, görev verilmesi durumunda Arifiye’nin sorunlarının çözümüne imar, şehircilik ve kentsel dönüşüm tecrübeleri ile önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Aday adayı Kaya: “Arifiye, Sakarya’nın parlayan yıldızı olacak”

AK Parti Arifiye Belediye Başkan Aday Adayı Salih Kaya, “ yüksek tahsilimi Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesinde yaptım. Üniversite yıllarımda ve sonrasından AK Parti çatısı altında siyaset yaptım, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. On iki yılı aşkın Adapazarı Belediyesinde İmar, Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü yaptım. İlgili meslek kuruluşlarında, üniversitelerde imar, şehircilik ve kentsel dönüşüm konularında seminer ve eğitimler verdim. Mesleğimle ilgili uzmanlaşarak Sakarya Üniversitesinde Geoteknik üzerine yüksek lisansımı yapmaktayım. Kısacası bize görev verildiğinde önemli tecrübelerimi, bilgi ve birikimlerimi milletimizin hizmetine sunacak Arifiye’mize katkı sağlayacağım” ifadelerinde bulundu.

“Arifiye, Sakarya’nın Parlayan Yıldızı Olacak”

Kaya devamında, “ben Arifiye’nin bir evladı olarak bu tecrübelerimin tümünü Arifiye’li hemşerilerimizin hizmetine sunmak için yola çıktım. Arifye’de adım atmadık yer, çalmadık kapı ve sıkmadığımız bir el bırakmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süreçte Arifye’de anneleri, babaları ve gençleri dinledik konuştuk ne istediklerini ne hayal ettiklerini biliyoruz. Biz Arifiye’li anne, baba, genç ve çocukların hayallerindeki Arifiye’yi inşa etmeye talibiz. Bizim Arifiye’miz konumuyla, coğrafi yapısıyla, doğasıyla, gölü ile ve insanıyla birçok bölgeden çok daha avantajlı durumda. Arifiye’nin tüm bu kaynaklarını en doğru şekilde kullanarak ilçemizi Sakarya’nın parlayan yıldızı haline getireceğiz” dedi.

,“Arifiye, Sakarya’nın Parlayan Yıldızı Olacak”7

EditörEditör