Asayiş
Giriş Tarihi : 24-09-2026 10:29

Adliye inşaatı kazaya davetiye çıkarıyor!

Hendek Devlet Hastanesi karşısında yapımına başlanan yeni adliye binasının inşaat alanından yola akan çamur ve biriken yağmur suları, sürücü ve yayalar için tehlike oluşturuyor.

Adliye inşaatı kazaya davetiye çıkarıyor!

Son yağışların ardından inşaat alanından ana yola taşan çamur ve su, yolun kayganlaşmasına ve trafikte aksamalara neden oldu. Özellikle hastane yolunu kullanan sürücüler, oluşan tablo nedeniyle tedirginlik yaşarken, güzergâhta kaza riskinin arttığı belirtiliyor.

Hastane yolunda tehlike

Ambulansların ve acil hastaların yoğun olarak kullandığı güzergâhta oluşan çamur ve su birikintileri, sürüş güvenliğini de olumsuz etkiliyor. Yağışların devam etmesi halinde inşaat alanından yola taşan çamur ve suyun daha büyük bir sorun oluşturmasından endişe ediliyor.

Vatandaşlardan tepki

Bölge sakinleri ve yolu kullanan vatandaşlar, inşaat çevresinde gerekli önlemlerin alınması çağrısında bulunuyor. Vatandaşlar, yüklenici firma ve ilgili kurumların duruma müdahale etmesi gerektiğini belirterek, “Önlem almak için kaza olması mı bekleniyor?” tepkisini gösteriyor.

Güzergâhta olası kazaların önüne geçilmesi için inşaat alanından ana caddeye çamur ve su akışını engelleyecek tedbirlerin bir an önce alınması isteniyor.

AdminAdmin