YEREL
Giriş Tarihi : 10-01-2024 15:27   Güncelleme : 10-01-2024 15:31

Ak Parti İçinde 'İshak Sarı' Tartışması Gündemde!

Ak Parti'nin belediye başkan adaylarını belirleme sürecinde, Ak Partili milletvekilleri arasındaki görüş farklılıkları siyaset gündemine oturdu. Karasu'da yaşanan olay, bu farklılıkların son örneği oldu. Ak Parti Milletvekilleri Ali İnci ve Lütfü Bayraktar'ın sözleri tartışma yarattı. Ayrıca ilçede bazı muhtarlar, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ile yapılan toplantıyı terk etti. Bu gelişmeler siyasette büyük yankı uyandırdı.

Ak Parti İçinde 'İshak Sarı' Tartışması Gündemde!

Ak Parti'nin belediye başkan adaylarını belirleme sürecinde partinin karar organları arasında adaylara yönelik görüş ayrılıkları siyasette gündem olmaya devam ederken, bunun son örneği Karasu İlçesinde yaşandı. Ak Parti milletvekilleri Ali İnci ve Lütfü Bayraktar'ın Ak Partinin adayının belirlenmesi için yaptıkları açıklamalar ilçe gündeminde tartışma yarattı. Bayraktar'ın "Anketten çıkan isim adayımız olacak" sözleri ise gerginliği daha da artırdı. Bu gelişmeler siyasette büyük yankı uyandırdı.

 Artemmedya.com'un yayınladığı habere göre, Ak Parti Milletvekili Lütfü Bayraktar yaptığı basın toplantısında mevcut başkan İshak Sarı'nın devam etmesi yönünde olduğunu belirtirken, aynı zamanda anket yapılacağını ve anket sonucunda kimin çıkarsa onun aday olarak gösterileceğini ifade etti. Bayraktar, adayın kişisel değil, en fazla oyu alacak kişinin belirlenmesinin önemli olduğunu vurgulayarak, yapılan anketlerin aday adayları tarafından yapıldığını ve herkesin anketinde birinci geldiğini söyledi. Kocaali'de de 11 aday adayının olduğunu ve her adayın yaptırdığı ankette birinci çıktığını belirten Bayraktar, bu durumun genel merkez açısından bir öneminin olmadığını ekledi. Bu gelişmeler, aday belirleme sürecindeki tartışmaları daha da alevlendirdi.

Kaynak: Medyabar 

AdminAdmin