GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-02-2024 12:09

AK Parti İl Başkanı Tever: Adayımız Bizim Turgut'tur, hep beraber sahip çıkacağız

Hendek’te Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezi açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Cumhurbaşkanımız Sakarya mitinginde kimin elini kaldırdı, Bizim Turgut’un. AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak Bizim Turgut’un yanındayız. Bu trenden inenlere aldanmayın, onlar bir daha bu trene binemezler” dedi

AK Parti İl Başkanı Tever: Adayımız Bizim Turgut'tur, hep beraber sahip çıkacağız

Akova Mahallesi’nde düzenlenen açılışta AK Parti ve MHP İl Başkanlarının sözleri geceye damga vurdu.

Coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, şöyle konuştu:

“Akova mahallesinin, Hantek blokları tamam, bizim artık aklımız burada kalmayacak. 31 Mart akşamı İnşallah buradan sandıkları patlatarak çıkacağız. Hendek her zaman Cumhur İttifakının yanında olmuştur. 14 ve 28 Mayıs’ta da Cumhur İttifakının yanında oldu. Cumhurbaşkanımıza ve değerli milletvekillerimize en büyük desteği verdiniz. Ama şimdi önümüzde çok önemli bir seçim daha var. Hep birlikte çalışacağız”

CUMHURBAŞKANIMIZ NOKTA KOYDU

Başka partilere gidip aday olanlara aldanmayın. Cumhurbaşkanımız ne diyor bu trenden inen bir daha bu trene binemez diyor. İşte bizim Cumhur İttifakımızın Hendek Belediye Başkan Adayı Bizim Turgut’tur, Turgut Babaoğlu’dur. Büyükşehir Adayımız Yusuf Alemdar’dır. Bunun üstüne bir laf yok, Cumhurbaşkanımız nokta koydu. Cumhurbaşkanımız Cumartesi günü mitingde Hendek adayı olarak kimin elini kaldırdı, Bizim Turgut’un elini kaldırdı. Hendekli hemşehrilerimiz, dava arkadaşlarımız Bizim Turgut’a sahip çıkacak, Büyükşehir’de Yusuf başkanımıza sahip çıkacak.

ALKAŞ: DURUŞUMUZ BELLİ, ADAYIMIZ BELLİ

MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş’ta “Cumhur İttifakı treninden inenler bir daha bu trene binemezler. Efendim ben falanca partiden aday oldum, 6 ay sonra MHP’ye dönerim, 5 ay sonra AK Parti’ye dönerim yok. Böyle bir davanın olmayacağını en birinci ağızdan hep beraber duyduk. Sayın Cumhurbaşkanımız ne dedi, Herkes safını, yerini belli etsin. Bizim duruşumuz belli, bizim adayımız belli, adayımız Hendek’te Turgut Babaoğlu’dur. Cumhur İttifakının adayıdır. Sakarya’da Sayın Yusuf Alemdardır. Hendek’teki tablomuzu görüyorsunuz, burada geçen hafta bir tablo ortaya çıktı. Cumhur İttifakımızın kadrosu, bu kadroda birbirinden değerli meclis üyeleri var. Bakın burada AK Partinin eski dönem ilçe başkanları Şenay başkan ve ali kemal başkan, yani bu ne demek arkadaşlar AK Parti eski yeni bütün teşkilat unsurlarıyla Cumhur İttifakının yanındadır.

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz’de Cumhur İttifakının zaferi için inançla, azimle ve kararlılıkla çalıştıklarını ifade ettiler.

Ak Parti̇ İl Başkani Tever Adayimiz Bi̇zi̇m Turgut’tur, Hep Beraber Sahi̇p Çikacağiz 3Ak Parti̇ İl Başkani Tever Adayimiz Bi̇zi̇m Turgut’tur, Hep Beraber Sahi̇p Çikacağiz 2Ak Parti̇ İl Başkani Tever Adayimiz Bi̇zi̇m Turgut’tur, Hep Beraber Sahi̇p Çikacağiz

EditörEditör