SİYASET
Giriş Tarihi : 01-02-2024 16:07

"AK Parti Milletvekili Ali İnci: 'Hendek'te Cumhur İttifakı Kararı Alındı, Adayımız Turgut Babaoğlu!'"

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun Mahalle Muhtarları, Azaları ve Ailelerine yönelik hizmetlerini anlattığı toplantıda konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, “Hendek’te, ittifak kararı alınmıştır ve konu kapanmıştır. Cumhurbaşkanımızın bizlere talimatı çok net; Ayrımız, gayrımız yok. Adayımız Babaoğlu’dur” dedi.

endek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun Mahalle Muhtarları, Azaları ve Ailelerine yönelik hizmetlerini anlattığı toplantıda AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Cumhur İttifakı kararı alındığını ve adaylarının Turgut Babaoğlu olduğunu açıkladı.

Ali̇ İnci̇ Yeri̇mi̇z Cumhur İtti̇fakidir, Desteği̇mi̇z Turgut Babaoğlu’nadir

Ali İnci, yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda Cumhur İttifakı'na sadık olduklarını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız, 'Sen ben yok, birlikte devam edeceğiz' demişlerdi. Bir ittifak kararı alındı. Biz Cumhurbaşkanımızın emrettiği yerde oluruz. Konu kapanmıştır. Adayımız bellidir, yerimiz Cumhur İttifakı’dır Turgut Babaoğlu’nu destekliyoruz. Allah mübarek etsin” şeklinde konuştu.

Ali̇ İnci̇ Yeri̇mi̇z Cumhur İtti̇fakidir, Desteği̇mi̇z Turgut Babaoğlu’nadir 2

Ali İnci ayrıca, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nun yaptığı projelere övgülerde bulunarak, “Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu, burada yaptığı projeleri anlattı, tebrik ederiz. Onların yaptığı çalışmalara bakıyorum, eksiklerine bakıyorum. Onların arasında Turgut Babaoğlu ilk on belediye başkanı arasında değerlendirebileceğim başkanlardan birisi olur. Kendisini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantıda ayrıca MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve diğer ilçe başkanları da birlik mesajları verirken, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı da Turgut Babaoğlu'na destek istedi. Yağlı, "31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde İnşallah başkanımıza büyük desteğinizi bekliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun diyorum" ifadesini kullandı.

EditörEditör