GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 15:07

AK Parti Milletvekili ve MHP İl Başkanı, Turgut Babaoğlu'na Güçlü Destek Ziyareti!

Cumhur İttifakı'nın Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ve MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş başta olmak üzere 16 ilçe başkanını ağırladı.

AK Parti Milletvekili ve MHP İl Başkanı, Turgut Babaoğlu'na Güçlü Destek Ziyareti!

Ziyaret, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla duyuruldu. MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, yaptığı açıklamada, "Ak Parti Sakarya milletvekilimiz Ali İnci, İl Divan Kurulumuz, 16 ilçe başkanımız, Ak Parti Hendek ilçe başkanımız Ülkü Ocakları İl Başkanımız, Kamu-Sen İl Temsilcimiz, Türkav Sakarya şube başkanımız ile beraber Hendek Belediye Başkanınız Turgut Babaoğlu ‘nu makamında ziyaret ettik. Cumhur İttifakı olarak tek ses, tek nefes olarak büyük bir zaferle Hendekte üretken belediyeciliğe durmadan devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

420148787 10160378553797408 3585282667842568054 N

Cumhur İttifakı'nın Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu, güçlü bir destek ziyareti aldı. AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ve MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş liderliğindeki 16 ilçe başkanı, Babaoğlu'nu makamında ziyaret ederek destek mesajlarını iletti. Ziyaret, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla duyuruldu. MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, yaptığı açıklamada, "Cumhur İttifakı olarak tek ses, tek nefes olarak büyük bir zaferle Hendekte üretken belediyeciliğe durmadan devam edeceğiz" ifadelerini kullanarak birlik mesajı verdi. AK Parti Milletvekili Ali İnci ise ziyaretin Hendek için güçlü bir iş birliği örneği olduğunu vurguladı. Turgut Babaoğlu da misafirlerine teşekkür ederek seçim sürecinde birlikte başarıya ulaşma sözü verdi.

 
AdminAdmin