SİYASET
Giriş Tarihi : 20-01-2024 08:48

AK Parti resmen start verdi

AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Sakarya Büyükşehir Adayı olarak yürütülen Yusuf Alemdar, AK Parti İl Başkanlığı önünde partililer tarafından coşkuyla karşılandı. AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Sakarya Büyükşehir Adayı olarak gösterilen Yusuf Alemdar, AK Parti İl Başkanlığı önünde partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

AK Parti resmen start verdi

AK Parti’de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Sakarya Büyükşehir Adayı olarak açıklanan Yusuf Alemdar, AK Parti İl Başkanlığı önünde partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Parti binası önünde yapılan karşılama programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Sakarya Milletvekilleri, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, belediye başkanları, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş ile birlikte çok sayıda partili katıldı. 

Programda ilk konuşmayı yapan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, "Bundan sonra Cumhur ittifakı ile çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek. Tüm dava arkadaşlarıma hizmetleri için çok teşekkür ediyorum.

Ekran Görüntüsü 2024 01 19 224158

Bir teşekkür de Ekrem Yüce’ye etmek istiyorum. Herkesin gönlünde taht kurmuştur. Allah ondan razı olsun. İlçe adaylarımız yakında açıklanacak. Kadın kollarımız kapı kapı gezmeye hazır mıyız." dedi. 

Daha sonra konuşan MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, "14 ile 28 Mayıs seçimlerini hep beraber büyük bir özveri ile çalışarak çok şükür geçtik. Şimdi de sıra yerel yönetimlerde. Türkiye Cumhuriyeti ateş altındayken 3-5 belediyenin hesabını yapamazdık, yapmadık. Bakanlık hesabı kadro hesabı yapmadık. Önce ülkemizin menfaati dedik.

Karşımızdaki yapının ne olduğunu gördük. Bu yapıdan Türk milletine fayda gelmez. Tüm foyoları ortaya çıktı. Pazarlıkları tek tek ifşa aldu. Bizde sadece millet için çalışmak vardır. Hep beraber bu kadrolarla 31 Mart akşamına kadar gece gündüz demeden kazanacağız. Önemli olan Sakarya’dan rekor oyla kazanmak." diye konuştu. 

G E Op Em F W A A A U F L

Adaylığı açıklandıktan sonra ilk kez partililere hitap eden Serdivan Belediye Başkanı, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, "Öncelikle bu meydanı dolduran tüm teşkilatlara, tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.

Bu coşkuyu görünce diyorum ki Sakarya’da seçim bitti. Sakarya’da en yüksek oyu alıp, 2002’de üyesi olduğum, il başkanlığını yaptığım bu bayrağı dalgalandıran bir kardeşiniz olarak söz veriyorum. İlk günkü aşkla, yani 94 ruhuyla, hizmet belediyeciliğiyle yapacağımızın sözünü veriyorum.

Bize güvenip Sakarya’da bu bayrağı dalgalandırmak üzere bu görevi veren herkese teşekkür ediyorum.

Ekran Görüntüsü 2024 01 19 224206

Aziz Duran ağabeyim, 10 yıl görev yapan Zeki Koçoğlu başkanım, bu şehrin her noktasına ulaşmaya çalışan sayın Ekrem Yüce’ye de teşekkür ediyorum.

Bir olduk beraber olduk. Biz şuna inanıyoruz. Bir yarış olduğuna inandığımız için sizlerle bu akşam beraberiz. Her yerde sizinle olacak, sporundan sağlığına kadar her alanda sizinle olacağımın sözünü veriyorum.

Cumhurbaşkanımıza Sakarya’dan en yüksek oyu hediye etmiş olacağız." ifadelerini kullandı. 

Programın devamında Sakarya milletvekilleri sırasıyla mikrofonu alarak partililere hitap etti. 

Ekran Görüntüsü 2024 01 19 224153

EditörEditör