YEREL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 14:59

AK Parti Sakarya Büyükşehir Adayı Yusuf Alemdar Coşkulu Karşılama ile Tanıtıldı!

Sakarya'da 2024 yerel seçim atmosferi iyiden iyiye kızışıyor. AK Parti'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Yusuf Alemdar, AK Parti İl Başkanlığı önünde partililerle buluştu. Coşkulu bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen karşılama programında Alemdar, partililere seslenerek, "Sakarya’da en yüksek oyu alıp, 2002’de üyesi olduğum, il başkanlığını yaptığım bu bayrağı dalgalandıran bir kardeşiniz olarak söz veriyorum. İlk günkü aşkla, y

AK Parti Sakarya Büyükşehir Adayı Yusuf Alemdar Coşkulu Karşılama ile Tanıtıldı!

AK Parti'de Heyecan Dorukta: Sakarya Büyükşehir Adayı Yusuf Alemdar Partililerle Buluştu!

Sakarya'da AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Yusuf Alemdar, AK Parti İl Başkanlığı önünde coşkuyla karşılandı. Partililerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen karşılama programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Sakarya Milletvekilleri, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, belediye başkanları ve MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş da katıldı.

G E Om Umz Ww A A Op F A

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever'in konuşmasıyla başlayan programda, Cumhur İttifakı'nın önemi vurgulanarak, "Bundan sonra Cumhur ittifakı ile çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek. Tüm dava arkadaşlarıma hizmetleri için teşekkür ediyorum. Kadın kollarımız kapı kapı gezmeye hazır mıyız?" dedi. MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş ise seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, "Önce ülkemizin menfaati dedik. Türkiye Cumhuriyeti ateş altındayken 3-5 belediyenin hesabını yapamazdık, yapmadık. Karşımızdaki yapının ne olduğunu gördük. Bu yapıdan Türk milletine fayda gelmez. Tüm foyoları ortaya çıktı. Bizde sadece millet için çalışmak vardır" ifadelerini kullandı.

G E Op Em F W A A A U F L

Programın yıldızı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar ise partililere hitaben yaptığı konuşmada, "Bu coşkuyu görünce diyorum ki Sakarya’da seçim bitti. Sakarya’da en yüksek oyu alıp, 2002’de üyesi olduğum, il başkanlığını yaptığım bu bayrağı dalgalandıran bir kardeşiniz olarak söz veriyorum. İlk günkü aşkla, yani 94 ruhuyla, hizmet belediyeciliğiyle yapacağımızın sözünü veriyorum. Bize güvenip Sakarya’da bu bayrağı dalgalandırmak üzere bu görevi veren herkese teşekkür ediyorum" açıklamalarında bulundu.

AdminAdmin