SİYASET
Giriş Tarihi : 23-02-2024 14:51

AK Parti Sakarya İl Başkanı Tever'den Çağrı

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Şubat Cumartesi günü Sakarya'ya gerçekleştireceği ziyaret öncesi tüm Sakaryalıları Demokrasi Meydanı'nda yapılacak olan Miting ve Aday Tanıtım Töreni'ne davet etti.

 AK Parti Sakarya İl Başkanı Tever'den Çağrı

Tever, "Sakarya'nın her zaman olduğu gibi, yine Sayın Cumhurbaşkanımıza hasretle ve muhabbetle sahip çıkacağına inancımız tam" dedi. Miting öncesi hazırlıklar sürüyor.

AK Parti Sakarya İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya ziyareti öncesi büyük bir titizlikle çalışmalarını yürütüyor. Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve Sakarya Milletvekilleri Lütfi Bayraktar ve Ertuğrul Kocacık, miting sorumluları ile birlikte Demokrasi Meydanı'nda son hazırlıkları gözden geçirdi.

Tever’den Mitinge Davet 3

Mitinge Sakarya halkının büyük ilgi göstereceğini belirten Tever, "Sakarya'nın coşkusunu ve desteğini bir kez daha Cumhurbaşkanımızla buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu demokrasi şölenine katılmak isteyen tüm Sakaryalıları mitinge davet ediyorum. Hazırlıklarımız tamamlandı, artık Sakarya halkını Cumhurbaşkanımızla buluşturmanın zamanı geldi. Sayın Cumhurbaşkanımızı Sakarya'da coşkuyla karşılamak için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra birçok bakan ve parti yöneticisinin de etkinlikte yer alması bekleniyor.

EditörEditör