GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 14:50

AK Parti Sakarya'da İlçe Aday Tanıtımları İçin Geri Sayım Başladı!

Sakarya'da Heyecan Dorukta: AK Parti İlçe Aday Tanıtımları 10 Gün İçinde! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Sakarya'da 14 ilçede merakla beklenen belediye başkan adaylıklarının tanıtım toplantısının 10 gün içinde gerçekleştirileceğini açıkladı. Sakarya'da siyasi atmosferi hareketlendiren bu gelişme, partililer arasında büyük heyecan yaratırken, aday tanıtım toplantılarıyla ilgili detaylar ise kulislerde konuşulmaya başlandı.

AK Parti Sakarya'da İlçe Aday Tanıtımları İçin Geri Sayım Başladı!

Sakarya'da yerel seçim atmosferi hızla şekilleniyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Sakarya'da merakla beklenen ilçe belediye başkan adaylarını tanıtacakları toplantının 10 gün içinde düzenleneceğini açıkladı. Parti binası önünde coşkuyla karşılanan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar'ın ardından yapılan bu açıklama, partililer arasında heyecan uyandırdı.

AK Parti'de milletvekili aday adayları tanıtıldı - geyvelim.com

Ali İhsan Yavuz'un, "Sakarya'da ilçe aday tanıtım toplantımızı 10 gün içinde yapacağız" şeklindeki ifadeleri, siyasi kulislerde büyük bir beklenti oluşturdu. Aday tanıtım toplantılarıyla ilgili detaylar ve açıklanan adaylar, Sakarya'da 2024 yerel seçimleri için siyasi rekabeti daha da kızıştıracak gibi görünüyor.

AdminAdmin