YEREL
Giriş Tarihi : 12-09-2023 21:26

AK Partili Yavuz ve MHP’li Bülbül’den kritik görüşme!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül'ün yerel seçim ve adaylıklar ağırlıklı olmak üzere son yaşanan gelişmeler üzerine telefon görüşmesi yaparak karşılıklı istişarelerde bulundukları, ikilinin ise zaman zaman Ankara'da bir araya geldiği öğrenildi

AK Partili Yavuz ve MHP’li Bülbül’den kritik görüşme!

Yerel seçimlere doğru partilerin aday stratejileri en çok merak edilenler arasında yerini alırken, kulislerde birbirinden farklı yorumlar yankılanmaya devam ediyor.  

CHP ve İYİ Parti’nin ittifak yapmama kararı ve ardından restleşmeler Sakarya’da iki partinin ayrı ayrı seçime gireceği izlenimini yarattı. Cumhur İttifakında ise AK Parti ve MHP kanadında sorun görünmüyor.

Ancak ittifak Hendek’te muallakta kalırken, MHP tabanının merkez ilçe beklentisine karşılık farklı formül arayışları devam ediyor.

Anketler, araştırmalar ve analizlerin tüm hızıyla devam ettiği Cumhur İttifakı cephesinde iki önemli isim kritik bir görüşme yaptı.

Medyabar'da yer alan habere göre, daha önce bir kaç kez Ankara'da yerel seçimle alakalı bir araya geldiği iddia edilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, genel başkanların buluşmasının ardından telefonlaştı.

İddialara göre Yavuz’un Bülbül’e Sakarya’yı içeren bazı bilgiler paylaştığı ve karşılıklı fikir alışverişi yapıldığı öğrenildi.

AK Parti ve MHP’nin iki önemli isminin adaylıklar ve Sakarya geneli ağırlıklı olarak konuşmalar yaptığı gelen bilgiler arasında.

Bu görüşmenin aslında zaman zaman yapıldığı, iki partinin ittifak anlaşmasının sorunsuz ilerlemesi adına bu yöntemin kullandığı söylenildi.

Bilindiği üzere AK Parti muhalefetin Sakarya'daki durumu ve aday profillerinide incelemeye alırken mevcut il-ilçe başkanları ve yöneticilerinden oluşacak adaylarla oluşan avantajlar Cumhur İttifakının önem verdiği konular arasında yer alıyor 

İki önemli ismin seçim öncesinde herkesin merak ettiği konuları konuştuğu tahmin edildi. 

AdminAdmin