SİYASET
Giriş Tarihi : 20-01-2024 16:21   Güncelleme : 20-01-2024 16:52

AK Parti'nin İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu: İşte 2024 Seçimlerinin Gözde İsimleri!

AK Parti'nin 2024 yerel seçimleri için İstanbul'da belirlediği ilçe belediye başkan adayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen özel programda açıkladığı adaylar, Cumhur İttifakı'nın güçlü kadrolarıyla seçmenlerin karşısına çıkacak.

AK Parti'nin İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu: İşte 2024 Seçimlerinin Gözde İsimleri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti, 2024 yerel seçimleri için İstanbul'da sahaya güçlü bir kadroyla çıkma hazırlıklarını tamamladı. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen özel programda açıklanan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları, seçim atmosferini hareketlendirdi. İşte AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul'daki 39 ilçede gösterdiği belediye başkan adayları:

Son dakika: AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adayları belli oluyor

  • Bağcılar Belediye Başkan Adayı: Abdullah Özdemir
  • Başakşehir Belediye Başkan Adayı: Yasin Kartoğlu
  • Esenler Belediye Başkan Adayı: Tevfik Göksu
  • Bakırköy Belediye Başkan Adayı: Ali Talip Özdemir
  • Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı: Aziz Yeniay
  • ... ve diğer ilçelerin adayları.
  • AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayları TAM LİSTE: İstanbul İlçeleri AK  Parti Adayları Kim? AK Parti Adayları 2024 - Nokta Gazetesi

Seçim öncesinde açıklanan bu isimler, kendi bölgelerindeki seçmenlerle buluşarak projelerini anlatacak. Peki, İstanbul'daki yerel seçim yarışında hangi ilçede hangi parti öne çıkacak? Detaylar ve seçim stratejileri için haberimizi takip edin.

İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içindeki gücünü simgeliyor. 2024 yerel seçimleri, kent yönetimi açısından kritik bir dönemi işaret ediyor. Yarışın kızıştığı İstanbul'da hangi adayın öne çıkacağı, seçmenin tercihlerine bağlı olarak şekillenecek.

 
AdminAdmin