SİYASET
Giriş Tarihi : 17-01-2024 16:50   Güncelleme : 17-01-2024 17:06

"AK Parti'nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce! Resmi Duyuru Heyecanı Başlıyor..."

31 Mart 2024'teki yerel seçimlere yaklaşırken, AK Parti'nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı en çok merak edilen konulardan biriydi. Uzun süren spekülasyonların ardından, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Ocak Perşembe günü gerçekleştireceği toplantıda açıklayacağı resmi duyuru öncesi, Sakarya'da aylardır en çok konuşulan isim olan mevcut Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin adaylığı netleşti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Rıdvan Duran, Yusuf Alemdar ve Rüstem Keleş gibi önemli isimlerin de aday adaylığını açıkladığı süreçte, AK Parti Genel Merkezi'nden yapılan açıklamayla Ekrem Yüce'nin adaylığına onay verildi. Genel Merkez tarafından Başkan Yüce'ye yapılan "Yeni dönem adaylığınız hayırlı olsun" telefonuyla birlikte, Sakarya'da 2024 yerel seçim yarışının kaderini belirleyecek ismin belli olduğu duyuruldu.

AK Parti Sakarya'da Ekrem Yüce'yi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Olarak  Açıkladı! Ekrem Yüce Kimdir? - Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi

Resmi açıklamanın Perşembe günü yapılması planlanırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Ekrem Yüce'yi belirlemiş oldu. Yüce, 2019'daki yerel seçimlerden bu yana Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır ve 2024 seçimlerinde bir kez daha AK Parti'nin adayı olarak yarışacak.

Ekrem Yüce kimdir? AK Parti Sakarya büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem  Yüce kimdir?

AdminAdmin