YEREL
Giriş Tarihi : 03-01-2024 15:20

Akçakamış Muhtar adayından hizmet sözü

Söğütlü Akçakamış Mahallesi Muhtar adayı Serhat Demirtaş, mahallelerine 20 yıldır yeterli hizmetin verilmediğini belirterek; "Mahallemizi ileri taşımak istiyoruz" dedi.

Akçakamış Muhtar adayından hizmet sözü

Muhtar adayı Serhat Demirtaş, Akçakamış'ın 200'e yakın hanesi ile ilçenin en büyük mahalellerinden biri olduğunu söyledi. 

Muhtarlık için ek iş olarak değil hizmet etmek üzere yola çıktığını anlatan Demirtaş; "Mahalle içinden geçen deremiz kirli. Üstünü kapatma sözü verdiler kapatmadılar. Çark Deresi suyun akıntısı kapanmış durumda ve en ufak yağmurda tarlalarımız su altında kalıyor. Çocuklarımız için uygun park yok. Parkımız bakımsız. Tarla yollarımız bakımsız halde. Gençlerimiz vakit geçirebileceği alan yok. Futbol sahası olarak yapılan yerimiz futbol oynamaya uygun değil. Mahalle içindeki kanallardan evlerin önün epis sular geliyor" dedi. 

İlçenin yetim evladı olarak kalan mahallelerini ileri taşımak için yola çıktığını anlatan Demirtaş; "Bugüne kadar görev yapmış bu mahalleye kim bir çivi çakmıssa hepsinden Allah razı olsun. Bundan sonra mahalleme en iyi hizmeti sunacak ve sizleri en iyi şekilde temsil edecek olduğuma inanıyorum. Genç kadromuz ile mahallemize elimizden hizmeti getireceğimizden hiç şüpheniz olmasın" diye konuştu. 

AdminAdmin