GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-10-2023 12:50

Akdardağan: Uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı bürokratlarını ağırladı. Ziyarette esnaflar için yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Akdardağan: Uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Kemal Usta, Zabıta Denetim Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut İslamoğlu ve Zabıta Toplum Hizmetleri Şube Müdürü İhsan Koç, Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan’ı ziyaret etti. Ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Başkan Akdardağan,  “Uyum içinde çalışmalar yürüttüğümüz başta Zabıta Daire Başkanlığımız olmak üzere tüm birimlerimize tekrar teşekkür ediyorum. Bugün Zabıta Daire Başkanımız ve değerli şube müdürlerini ağırlamaktan mutluluk duydum.” Dedi.  

Başkan Akdardağan, “Sürekli istişare halinde çalışarak şehrimiz için güzel gelişmeler yaşanmasına katkı sağlıyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını ve taleplerini dile getirdiğimiz bu görüşmede önümüzdeki dönemde neler yapacağımızı, esnafımızın yararına olacak düzenlemeleri ve girişimleri ele aldık. Büyükşehir belediyemiz ile uyum içerisinde çalışmaya devam ederken, esnafımıza olan ilgisi ve desteği nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye esnafımız adına ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

EditörEditör