SPOR
Giriş Tarihi : 04-11-2023 15:16

Akgün Harmanlıkspor'dan ayrıldı

Uzun yıllar Harmanlıkspor'un boks branşında çalışmalarını sürdüren milli takım boks antrenörü Ertuğrul Akgün, görevinden istifa etti.

Akgün Harmanlıkspor'dan ayrıldı

Sakaryamızın güzide takımlarından olan Harmanlıksporun boks branşındaki antrenör olarak görevini sürdüren Milli takım boks antrenörü Ertuğrul Akgün çalışmalarını sona erdirerek istifa etti.

Akgün'ün yaptığı açıklamada 'Kulüp bünyesinde hiç değerimin olmadığını sezdiğimden Harmanlıkspor Kulübüne bu boks branşının yük olduğu izlenimlerin sonunda aldığım karar istifa oldu.  

Biz boks takımı olarak çalışmalarımızda bu güne kadar Harmanlıkspor kulübüne hiç bir zaman maddi  yük olmadık. Bize de yönetim olarak boks branşımız hakkında ne yaptığımızı  ne de bizlerin ihtiyacı var mı diye soran olmadılar. Hiç düşündüler mi bu sporcular çeşitli şampiyonalar da almış oldukları dereceler hatta milli takımlarda görev alan sporcularımız kimler diye sormadılar. Bu ne demektir sizin bize faydanız yok. Olsanızda olmasanızda farketmez. Hiç düşündüler mi kulüp olarak spor il müdürlüğü ve belediye tarafından yapılan maddi yardımların futbolun hariçin de gösterilen branşlardan da katkı payı aldıklarını.
Son olarakda mevcut  yönetimin boks branşındaki çalışmalarını duyarlı davranmadıklarını gördüğüm ve istifa ettim. Bundan sonraki hayatım Profesyonel Boksun Teknik Kurulu Başkanlığı görevimi sürdüreceğim son olarak yeni atanmış olduğum Dünya Gençlik ve Spor konfederasyon yönetim kurulunda as başkanlık görevimi sürdüreceğim. Ayrıca  yeni kurduğum Adapazarı Boks İhtisas kulübünde çalışmalarım devam ederek yeniden başarılara imza atmak istiyorum" dedi

AdminAdmin