MAGAZİN
Giriş Tarihi : 26-03-2024 14:29

Akın Akınözü'nün annesi bakın hangi ünlü oyuncuymuş!

ATV'nin sevilen dizisi Yaban Çiçekleri'nde Kılıç karakterine hayat veren oyuncu Akın Akınözü'nün sadece kariyeri değil özel hayatı da merak konusu. Dikkatleri üzerine çeken oyuncunun ailesi de merak konusu. İnsanlar Akınözü'nün annesinin kim olduğunu gördüklerinde adeta şaşırdılar. Annesi de oğlu gibi oyuncuymuş peki ya o isim kim?

Akın Akınözü'nün annesi bakın hangi ünlü oyuncuymuş!

ATV'nin yeni dizisi "Yaban Çiçekleri"nde Kılıç Tütüncü karakterini canlandıran yetenekli oyuncu Akın Akınözü, daha önce "Hercai" dizisindeki Miran karakteriyle izleyicilerin aklına kazınmıştı. Akın Akınözü, kariyerinde birçok başarılı projede yer almasının yanı sıra dikkat çekici yakışıklılığıyla da bilinir. Akınözü'nün annesinin kim olduğunu öğrenenler ise oldukça şaşırdılar. Kaderimin Oyunu, Payitaht Abdülhamid, Aslan Ailem ve Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda rol alan Akın Akınözü, lise eğitimini TED Ankara Koleji'nde tamamladıktan sonra yükseköğrenim için Amerika'ya gitti. Kaliforniya Üniversitesi'nde Uygulamalı Matematik üzerine eğitim aldı. Ancak yükseköğrenim sürecinde aldığı bazı sanat dersleriyle oyunculukla ilgilenmeye başladı ve bu alanda kariyer yapmaya karar verdi.

Akınözü'nün anneside ünlü oyuncuymuş!

 

Akınözü'nün anneside ünlü oyuncuymuş!Şu anda 32 yaşında olan Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, kendisi gibi birçok dizi ve filmde rol almış deneyimli bir oyuncudur.

Ozlem Akinozu projeleriÜnlü isim, "Sensiz Olmuyor" adlı yapımda Sema karakterini, "Sahte Prenses"de Sabahat'i, "Dicle"de Revnak'ı, "Tek Türkiye"de Zelal'i canlandırmıştır. Ayrıca "Karagül", "Zeytin Tepesi", "Payitaht Abdülhamit" ve "Deliha" gibi yapımlarda da rol almıştır.

EditörEditör