YEREL
Giriş Tarihi : 20-11-2023 16:08

Akın Aksakal Ankara’da Ali İhsan Yavuz’u ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’u Ankara’da partinin tanınmış ismi Nihat Yıldız ile birlikte ziyaret eden Akın Aksakal “Hizmet odaklı bir yola çıktık” dedi.

Akın Aksakal Ankara’da Ali İhsan Yavuz’u ziyaret etti

024 mahalli idareler seçimlerine doğru hızla yol aldığımız şu günlerde AK Parti Arifiye Belediye Başkan Aday Adayı Akın Aksakal Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Başkent’te Ali İhsan Yavuz’u ziyaret eden ve bir süre görüşen Aksakal geçen 19 Kasım Pazar günü AK Parti Arifiye ilçe teşkilatına resmi başvurusunu yaptı. Aksakal, “Katılımları ile güç veren Hemşerilerime ve Teşkilatımızın kıymetli Başkan ve Yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

Devlet aklı, devlet dili ve devlet tecrübesiyle yola çıktığını anımsatan Aksakal, “Ahlaki ve manevi değerlerimizi ön planda tutarak Etki ve yetkiyi bilgi ve beceri ile harmanlayıp çağın getirdiği perspektif bakış açısı ile liyakati göz önünde bulundurarak ben merkezli değil ekip ruhu,katılımcı bir anlayış ile yapılan ile övünüp yapılamayanı yapmak için gayet gösterip eksiği görmek değil eksiği tamamlayarak Arifiye’mizin değerine değer katmaya talibiz” diye konuştu.

EditörEditör