GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-02-2024 13:36

AKM’de “Zoraki Takip” ile kahkaha dolu bir gece

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin kültür takvimi kapsamında AKM’de sahnelenen “Zoraki Takip” isimli yetişkin tiyatrosu, izleyenleri kahkahaya boğdu.

AKM’de “Zoraki Takip” ile kahkaha dolu bir gece

Sakarya Kent Konseyi Gençlik Tiyatro ekibi tarafından sahnelenen oyun, Adapazarı Kültür Merkezi’nde AKM’de sanatseverlerle buluştu. Sakaryalıların yoğun ilgi gösterdiği programda bazı anlarda kahkahalara boğdu, bazen ise verdiği mesajlarla düşündürdü.

1600’lerde yaşamış Fransalı dünyaca ünlü oyun yazarı ve oyuncu Molière’nin yazdığı “Zoraki Takip” oyununu Sakarya’daki bu gösteride meddah sanatçısı Seçkin Bayramoğlu yönetti.

Oyun, iki arkadaşın bir yanlış anlama sonucu birbirini takip etmesini ve bu yanlış anlamanın yarattığı komik olayları anlatıyor. Oyunda, iki arkadaşın arasındaki dostluk, yanlış anlamaların yarattığı komik durumlar ve hayatın gerçekleri irdeleniyor.

Oyunu izleyenler, oyunun komik ve düşündürücü yönlerini beğendiklerini belirterek, Büyükşehir Belediyesi’ne organizasyon için teşekkür etti.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, yaptığı paylaşımda tüm Sakaryalı sanatseverleri Şubat Ayı Kültür Takvimi’nde yer alan en özel etkinliklere davet etti. Etkinlik takvimi www.sakarya.bel.tr adresinde yayınlandı.

EditörEditör