YEREL
Giriş Tarihi : 14-02-2024 17:06

Akran Zorbalığına Karşı Bir Macera

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat kültür sanat etkinlikleri kapsamında Faik Baysal Kütüphanesi’nde düzenlenen “Mağarada Tek Başına” söyleşisinde minikler, yazar Nehir Aydın Gökduman’la “akran zorbalığını” konu alan kitapta Yusuf'un macerasına atılarak, bu önemli konuda farkındalık kazandılar.

Akran Zorbalığına Karşı Bir Macera

Etkinlikte, yazar Gökduman, “Mağarada Tek Başına” kitabını miniklere tanıtarak akran zorbalığı konusunu eğlenceli bir dille ele aldı. Yusuf'un arkadaşlarıyla yaşadığı macera ve zorbalıkla mücadelesi, çocuklara ve ailelerine önemli mesajlar verdi.

Etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Minikler, Yusuf'un hikayesini dinlerken hem eğlendiler hem de akran zorbalığı hakkında bilgi edindiler.

Akran Zorbalığına Yusuf’un Macerasıyla Dikkat Çekti 2

Yazar Nehir Aydın Gökduman, kitap hakkında şunları söyledi:

“Mağarada Tek Başına kitabımda hem zorbalığa uğrayan bir çocuğun hislerini ve mücadelesini hem de akran zorbalığı yapan çocuğun sürecini görebiliyoruz. Baş karakterin zamanla kendine olan güvenini kazanma sürecine tanık oluyor, bu süreçte çocuğun zor zamanlarında ailesinin, öğretmeninin ve arkadaşlarının desteğinin ne kadar önemli olduğuna şahit oluyoruz.”

Program sonunda Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkür eden yazar, minik okuyucularıyla kitaplarını imzaladı ve hatıra fotoğrafı çekildi.

EditörEditör