SİYASET
Giriş Tarihi : 19-11-2023 16:57

Akşener'den gündem yaratacak fuhuş iddiası!

İstifaların art arda geldiği İYİ Parti'ye yönelik planlı bir saldırı olduğunu savunan Genel Başkan Meral Akşener, "Oteli olan polis müdürleri var. O otellerde fuhşun ötesi öksüz kızlar çalıştırılıyor. Bunlara karşı olduğumuz için, bunlara göz yummadığımız için İYİ Parti'ye psikolojik harp uyguluyorlar" dedi.

Akşener'den gündem yaratacak fuhuş iddiası!

İyi Parti son dönemde art arda kritik isimlerin istifalarıyla çalkalanırken, Genel Başkan Meral Akşener partisine yönelik psikolojik bir harp uygulandığını savundu. Akşener, "Oteli olan polis müdürleri var. O otellerde fuhuşun ötesi öksüz kızlar çalıştırılıyor. Bunlara karşı olduğumuz için İYİ Parti'ye psikolojik harp uyguluyorlar" diye konuştu.

AKŞENER'DEN ORTALIĞI KARIŞTIRACAK İDDİA
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, partisinin neden hedef olduğuna ilişkin yaptığı konuşmasında satır aralarında kalan bomba bir iddia sosyal medyada ses getirdi.

"ESKİ İÇİŞLERİ BAKANI OLARAK TAKİP EDİYORUM"
Akşener, "Eski İçişleri Bakanı olarak özellikle takip ediyorum" deyip o şok iddiayı gündeme getirdi. Akşener şu ifadeleri kullandı; "Oteli olan polis müdürleri var. O otellerde, fuhşun ötesi, öksüz kızlar çalıştırılıyor.

"KARŞILARINDA RAHMETLİ TEOMAN KOMAN'IN TALEBESİ VAR"
Bunlara karşı olduğumuz için, bunlara göz yummadığımız için İYİ Parti'ye psikolojik harp uyguluyorlar. Ama karşılarında rahmetli Teoman Koman'ın talebesi var. El mi yaman? bey mi yaman? Hep beraber göreceğiz."

EditörEditör