YEREL
Giriş Tarihi : 17-01-2024 15:43   Güncelleme : 17-01-2024 15:47

Akyazı Ada Caddesi Büyükşehir ile yeni bir çehreye kavuşuyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Akyazı Ada Caddesi'nde başlattığı dönüşüm çalışmalarını tamamlamak üzere. Altyapı ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı caddede sıcak asfalt serim işlemleri kısa süre içerisinde başlayacak.

Akyazı Ada Caddesi Büyükşehir ile yeni bir çehreye kavuşuyor

Büyükşehir Belediyesi, Akyazı Ada Caddesi'nde başlattığı altyapı çalışmalarını tamamladı. İçme suyu ve yağmur suyu hatlarının yenilendiği caddede kaldırım çalışmaları da tamamlandı. 3 metre genişliğindeki kaldırım çalışması tamamlanan caddede sıcak asfalt çalışmaları kısa süre içerisinde başlayacak.

Akyazı Ada Caddesi Büyükşehir’le Yeni Bir Yüze Kavuşuyor

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Bölgede içme suyu ve yağmur suyu hatlarını SASKİ marifetiyle tamamladık. İnşa ettiğimiz altyapıyla ciddi oranda su tasarrufu sağlayarak, zaman zaman yaşanan su kesintilerinin de önüne geçtik. Altyapı çalışmalarımızın akabinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı mevzuatları doğrultusunda yapmış olduğumuz 3 metre genişliğinde ve 5 bin 500 metre uzunluğundaki kaldırım çalışmalarımızı da bitirdik. Kısa süre içerisinde sıcak asfalt serimi yapılacağı caddemiz Akyazı'ya hayırlı olsun" denildi.

Akyazı Ada Caddesi Büyükşehir’le Yeni Bir Yüze Kavuşuyor 3

Caddenin yeni yüzüyle Akyazı'nın çehresini değiştireceği belirtiliyor.

Akyazı Ada Caddesi Büyükşehir’le Yeni Bir Yüze Kavuşuyor 5

AdminAdmin