YEREL
Giriş Tarihi : 14-12-2023 13:37

Akyazı Alperen Ocakları yöneticileri İlçe teşkilat yönetimini ziyaret etti

Akyazı Alperen Ocakları Orta Öğretim başkanı Metehan Yolcu, teşkilat başkan yardımcısı Kaan Öztunç, Sekreter DuhaPirinç, başkan yardımcısı Ömer İslam ve Talha Atılgan ve Ocak yönetimi toplu olarak BBP Akyazı İlçe başkanı Naim Yolcu’yu teşkilat binasında ziyaret ettiler.

Akyazı Alperen Ocakları yöneticileri İlçe teşkilat yönetimini ziyaret etti

Akyazı Alperen Ocakları Orta Öğretim başkanı Metehan Yolcu, teşkilat başkan yardımcısı Kaan Öztunç, Sekreter DuhaPirinç, başkan yardımcısı Ömer İslam ve Talha Atılgan ve Ocak yönetimi toplu olarak BBP Akyazı İlçe başkanı Naim Yolcu’yu teşkilat binasında ziyaret ettiler. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BBP Akyazı İlçe başkanı Naim Yolcu, şehit liderimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ifade ettikleri gibi “ Bir elinde Kuran, bir elinde bilgisayar olan bir gençlik hayal ediyorum” sözünden hareketle parti olarak biz gençlerimizi büyük değer ve önem veriyoruz. O nedenle gençlik teşkilatımızın bize yaptıkları bu ziyareti de çok önemsiyoruz ve de bu ziyaretten duyduğumuz memnuniyeti ifade ediyoruz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimizi en iyi şekilde yetişmelerini temkin için parti olarak üzerimize düşen görev ne ise onu fazlasıyla yapmaya da hazırız" dedi.

2-393

AdminAdmin