SPOR
Giriş Tarihi : 29-12-2023 13:15

Akyazı KYK şampiyon oldu

KYK Futsal Şampiyonası Sakarya finalinde Hendek Abdurrahman Gürses KYK'yı 4-2 mağlup eden Akyazı KYK, Türkiye Finali'ne gitmeye hak kazandı. Hat-trick yapan Muhammet Seyit maça damga vuran isim oldu.

Akyazı KYK şampiyon oldu

BÜYÜK HEYACAN 

TFF ve Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen öğrencileri spora yönlendirmek ve kaynaştırmak amacıyla bu yıl ilk kez KYK Futsal Şampiyonası yapıldı.

İlimizde bulunan Gençlik Spor Bakanlığı’na bağlı Yurtlar arasında düzenlenen erkekler futsal şampiyonasında çok büyük heyecan yaşandı. Camili Yenikent Spor Salonu’nda yapılan şampiyonanın finalinde Akyazı KYK ile Hendek Abdurrahman Gürses KYK karşılaştı. 

KUPA AKYAZI'YA GİTTİ

Heyecanın tavan yaptığı final maçını TFF Sakarya Futbol İL Temsilcisi Tezcan Demir, Erenler İlçe Spor Müdürü Özcan Çeliktan, GSİM Koordinatörü Kerim Çakmak, Yenikent Spor Salonu Amisi İsmail Yılgın ile çok sayıda öğrenci izledi. Müthiş bir rekabetin ve heyecanın yaşandığı şampiyonanın finalinde futbol adına her şey vardı.   Kıyasıya rekabetin olduğu final maçında Hendek Abdurrahman Gürses KYK'yı 4-2 mağlup eden Akyazı KYK Futsal takımı şampiyonluk kupasını kazandı.

51273D4A 73A6 499E 8Caf Ac109B14Dae8 

M.SEYİT HAT-TRİCK YAPTI

Akyazı KYK'ya şampiyonluk kupasını getiren goller hat-trick yapan Muhammed Seyit ile Mertcan'dan geldi. İyi oynadığı maçı kaybeden Hendek Abdurrahman Gürses KYK'nın gollerini ise Faruk Ustaoğlu ile Çağatay Gökyar kaydetti. Akyazı KYK Futsal Takımı bu sonuçla Türkiye Final maçlarına katılmaya hak kazandı. KYK Futsal turnuvası grup maçlarında final oynayan iki takım için ödül töreni düzenlendi. Sporculara madalyaları, takımlara ise kupaları TFF Sakarya Futbol İL Temsilcisi Tezcan Demir ve protokol üyeleri takdim etti.

DEMİR: FİNALE YAKIŞTI

Ödül töreni sonrası konuşan TFF Sakarya Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, derece yapan takımları tebrik ederek; “Böyle bir final maçını organize etmekten mutluluk duyduk. Dostluk ve kardeşlik arasında oynanan bir karşılaşma oldu. Bir anlamda finale yakışır bir müsabakaya şahit olduk. Çok güzel bir maç izledik. Zaman zaman sizlerin heyecanına bizde ortak olduk. Katılan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca turnuvada dereceye giren takımlarımızı kutluyorum. Türkiye finaline katılmaya hak kazanan KYK Akyazı futsal  takımına şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

B4989675 3D3D 418C B8C9 B05Eb9F15D61

AdminAdmin