YEREL
Giriş Tarihi : 14-09-2023 19:20

Akyazı'da 20 milyonluk vurgun!

Akyazı'da dünyaca ünlü İsveç mobilya perakendecisinin ürünlerini satarak komisyon kazandırdığı yalanıyla vatandaşları dolandıran karı-koca yakayı ele verdi. A.N.A. yakalanırken kocası S.A. ise kayıplara karıştı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Akyazı'da 20 milyonluk vurgun!

karı koca oldukları öğrenilen A.N.A. ve kocası S.A.'nın dünyaca ünlü İsveç mobilya perakendecisinin ürünlerinin yüzde 50, yüzde 70 karla satarak komisyon kazandırdıklarını vaat ederek dolandırıcılığa başladılar.

İlk başlarda şahısların para kazanmalarına müsaade ederek güven kazanan karı koca asıl vurgunu sonra yaptı. Dolandırıldıklarını anlayarak Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran 6 kişinin yaklaşık 20 milyon Türk Lirası dolandırıldığı tespit edildi.

İlçe emniyet müdürlüğünde ifadeleri alınan müracatçıların ifadelerinin ardından çalışmalara başlayan polis ekipleri A.N.A'yı yakaladı, genç kadının eşi S.A. ise kayıplara karıştı.

Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kaçan S.A.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor.

AdminAdmin