SİYASET
Giriş Tarihi : 23-02-2024 13:53

Akyazı'da 31 Mart'ta Tarih Yazılacak

Akyazı Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Akyazı Belediye Başkan Adayı olan Bilal Soykan, seçim çalışmalarında hız kesmeden devam ediyor.

Akyazı'da 31 Mart'ta Tarih Yazılacak

Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarıyla birlikte yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarını sürdüren Soykan, 31 Mart yerel seçimlerinde rekorlar kıracaklarına olan inancını dile getiriyor. Akyazı'nın her zaman davasının ve Cumhur İttifakı'nın arkasında olduğunu belirten Soykan, bu destekle birlikte Akyazı halkına layık bir hizmet sunacaklarını vurguluyor.

Son durağı Madenler, Çakıroğlu, Şerefiye, Güvençler, Bıçkıdere ve Salihiye Mahalleleri olan Soykan, burada mahalle sakinleriyle bir araya gelerek desteklerini aldı. Ayrıca, Pazarköy ve Çatalköprü Mahallelerini de ziyaret eden Soykan, Cumhur İttifakı'nın ruhunun Akyazı'da güçlü bir şekilde yaşandığını gözlemlediğini belirtiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin liderliğindeki ittifakın Akyazı'da da etkili bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Soykan, vatandaşların desteğiyle 31 Mart'ta Akyazı'da önemli bir sonuç elde edeceklerine inanıyor.

‘Akyazı 31 Mart’ta Rekorlar Kıracak’ 2‘Akyazı 31 Mart’ta Rekorlar Kıracak’ 3

EditörEditör