YEREL
Giriş Tarihi : 23-11-2023 23:54

Akyazı'da emekli öğretmenlere kutlama yemeği

Akyazı'da emekli öğretmenlere kutlama yemeği

Akyazı Öğretmen evi Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile Akyazı İlçesi  sınırları içinde yaşamakta olan emekli öğretmenlere  verdiği yemekte Başta Başöretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere 24 Kasım Öğretmenler günlerini kutladı. Ebediyete göç etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diledi.

Akyazı Öğretmen evi salonunda verilen yemeğe 60 emekli öğretmen katıldı. Yemeği düzenleyen  Öğretmenevi Müdürü Fatih Yılmaz  yemek öncesi yaptığı konuşmada yıllarınızı milli eğitime hizmet etmekle geçiren ve emeklilik hayatlarınızı sürdürmekte olan siz saygıdeğer öğretmenlerimiz sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Bu vesile ile sizlerin 24 Kasım Öğretmenler gününüzü kutluyor, bundan sonraki yaşantınızda sağlık mutluluk ve uzun bir ömür geçirmenizi diliyorum" dedi.

Daha sonra söz alan Kaymakam Mustafa İkbal Eşki, Belediye Başkanı Bilal Soykan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir  de emekli öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler günlerini kutladı.

Konuşmaların ardından Emekli Öğretmen Kenan Certel yönetiminde tüm emekli öğretmenlerin katılımı ile öğretmen Marşı okundu.

Öğretmenevi müdürlüğünün yemek ikramı yapılan dua ile sona erdi.

Daha sonra Belediye Başkanı Bilal Soykan beraberinde getirdiği çiçekleri her emekli öğretmenin yanına giderek kendilerine verdi ve 24 Kasım Öğretmenler günlerini kutladı.
Daha sonra ise birbirlerini uzun bir süre görmemiş olan emekli öğretmenlerin sohbetlerinde anılar tazelendi. Fotoğraflar çektirilerek bu özel günleri ölümsüzleştirildi.

EditörEditör