YEREL
Giriş Tarihi : 12-11-2023 13:10

Akyazı'da geleceğe nefes, Cumhuriyet'e nefes etkinliği

Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü Kuzuluk Tabiat parkta Milli Ağaçlandırma günü dolayısı ile “ Geleceğe nefes, cumhuriyete nefes” etkinliği düzenledi.

Akyazı'da geleceğe nefes, Cumhuriyet'e nefes etkinliği

Saat 11.00 de başlaması gereken program Kaymakam Mustafa İkbal’in 20 dakika gecikmesi nedeniyle saat 11.20 de başlayabildi.

Kaymakamın gelmesi ile Tabiat parkın kapısında toplanan katılımcılar belirlenen yaklaşık 1 kilometrelik güzergahta yürüyüşe geçti.

Yürüyüş sonunda ağaç dikim sahasına ulaşıldı burada hazırlanmış olan çukurlara fidanlar Kaymakam ve Sağlık Bilimleri fakültesi öğrencileri ve ilkokul öğrencileri tarafından dikildi.
Orman İşletme Müdürü Onur Gürkan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Milli Ağaçlandırma günü katılımcılara çeşitli ikramlar yapıldı. Ayrıca her kese birer defne fidanı hediye edildi.
Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü Bu yıl Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı kutlama çerçevesinde Cumartesi günü saat 11.20’de fidan dikimi ve doğa yürüyüşü ile “Milli Ağaçlandırma günü” nü kutladı.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Etkinliğe Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Akyazı Orman İşletme Müdürü Mehmet Onur Gürkan, Belediye başkan  yardımcısı Mehmet Çakmak ,İlçe Tarım Müdürü Veysel Meydan , Sağlık bilimleri fakültesi öğrencileri, bazi ilkokullardan gelen öğrenciler ve Orman İşletmesi personeli katıldı.

AdminAdmin