YEREL
Giriş Tarihi : 11-12-2023 00:19

Akyazı’da yağışların ardından yoğun çalışma

Akyazı’da etkili olan sağanak yağışın ardından belediye ekipleri yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Bilal Soykan kuvvetli sağanak yağışın ardından kapanan Merkez Yenimahalle ve Güzlek Mahallelerinin yollarının ekiplerin hummalı çalışmaları ile yeniden ulaşıma açıldığını açıkladı. .

Akyazı’da yağışların ardından yoğun çalışma

Akyazı’da Cumartesi günü etkili olan kuvvetli sağanak yağışın ardından bir çok mahallede su taşkını ve heyelan meydana geldi. Yağışın etkisini gösterdiği ilk andan itibaren sahada olan Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. İlçede birçok mahallede su taşkını meydana geldiğini ifade eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Merkez Yeniköy ve Güzlek Mahallelerimize ulaşımı sağlayan ana yollar kapandı. Ekiplerimiz  tüm mahallelerimizde yoğun bir çalışma gerçekleştirerek meydana gelen olumsuzlukları ortadan kaldırdılar. Ulaşıma kapanan Merkez Yeniköy ve Güzlek Mahallelerimizin yolları da bugün itibari ile ulaşıma tekrar açıldı” dedi.

Devlet Su İşleri’nin çalışmaları ile Beldibi Mahallesi’ndeki geçici köprünün ulaşıma kapanmadığını ifade eden Başkan Soykan, “ Su debisinin artması ile meydana gelen ufak hasar hemen giderildi. DSi ekipleri de gece saatlerinden itibaren özverili çalışmalar gerçekleştirdiler. Mansurlar Mahallemizdeki geçici köprü şu anda ulaşıma kapalı ancak ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor ve en kısa sürede yeniden ulaşıma açılacak” dedi.

EditörEditör