YEREL
Giriş Tarihi : 15-02-2024 13:25

Akyazı'nın En Güzel Kareleri Ödüllendirildi

Akyazı'nın doğal güzelliklerini ve kültürel zenginliğini fotoğraf sanatının gözünden ölümsüzleştirmek amacıyla düzenlenen "4 Mevsim Akyazı'da Yaşam Ulusal Fotoğraf Yarışması" sona erdi. 120 fotoğrafçının 425 fotoğrafla katıldığı yarışmada dereceye girenler belli oldu.

Akyazı'nın En Güzel Kareleri Ödüllendirildi

Ödül Töreni ve Sergi Açılışı:

Ödül töreni ve sergi açılışı, Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi'nde gerçekleşti. Törene Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, onur konuğu olarak Prof. Dr. Nurullah Genç, protokol üyeleri ve fotoğraf sanatçıları katıldı.

Başkan Soykan'dan Teşekkür:

Başkan Soykan, "Akyazı'mızın dört mevsim güzelliklerini fotoğraflayan 120 değerli sanatçımıza ve 425 esere ev sahipliği yaptığımız yarışmamız sona erdi. Doğal güzelliklerimiz, kültürel motiflerimiz ve sosyal yaşamımızın fotoğraflarla ölümsüzleştirildiği bu yarışma, ilçemiz için önemli bir kazanımdır." dedi.

4 Mevsim Akyazı’da Yaşam Fotoğraf Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu 2

Prof. Dr. Nurullah Genç'ten Söyleşi:

Törende Prof. Dr. Nurullah Genç, fotoğraf ve şiir üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. Genç, fotoğrafın gücüne ve önemine vurgu yaparak, fotoğraf sanatçılarına tavsiyelerde bulundu.

Kazananlar:

Yarışmada "Pilavcı" fotoğrafıyla birinci olan Cengizhan Türkoğlu, "Sabah Işıkları" fotoğrafıyla ikinci olan Hasan İçel ve "Fındık Patosu" fotoğrafıyla üçüncü olan Mürsel Tahtacı ödüllerini aldılar. Mansiyon ödülü alan fotoğrafçılar da törende ödüllendirildi.

Sergi Ziyaretçilere Açık:

Yarışmada dereceye giren ve seçilen fotoğrafların yer aldığı sergi, Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi'nde 1 hafta boyunca ziyaretçilere açık kalacak.

4 Mevsim Akyazı’da Yaşam Fotoğraf Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu 3

EditörEditör