SİYASET
Giriş Tarihi : 09-02-2024 13:35

Alaağaç ve Karaçalılık'tan Alemdar'a sıcak karşılama

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Akyazı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bilal Soykan ile Alaağaç ve Karaçalılık mahallelerini ziyaret etti. Konuşmasında eser ve hizmet siyasetinin devam edeceğinin altını çizen Alemdar, “Hizmet siyaseti adanmışlık ve sadakat ister. Yerel yönetimlerimizin hizmet standartlarını yükselteceğiz daha sonra tüm ilçe belediyelerimizle birlikte sıkı bir iletişim halinde olarak bu standartları koruyacağız” dedi.

Alaağaç ve Karaçalılık'tan Alemdar'a sıcak karşılama

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Akyazı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bilal Soykan ile birlikte Alaağaç ve Karaçalılık mahallelerini ziyaret etti. Programlarda mahalle halkının taleplerini dinleyen Başkan Adayı Alemdar’a, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, MHP Akyazı İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu, AK Parti Akyazı Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çolak eşlik etti.

“Hizmet Siyaseti Adanmışlık Ve Sadakat Ister” 9

İlk ziyaretini Alaağaç Mahallesi’ne gerçekleştiren Alemdar, Mahalle Muhtarı Zafer Karacan ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Programda bir selamlama konuşması yapan Karacan,“31 Mart seçimlerinin ülkemize, ilimize, ilçemize ve mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Sayın başkanlarıma da ziyaretlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“Hizmet Siyaseti Adanmışlık Ve Sadakat Ister” 8

İlçe başkanlarından kararlılık mesajı

Alaağaç programında konuşan AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, “31 Mart’tan sonra başlayacak kutlu sevdamız için siz kıymetli Alaağaçlı hemşehrilerimizi ziyaret etmek istedik. Akyazı’mıza çok güzel hizmetler yaptık. Bunlar birliğimiz beraberliğimiz gayretimiz sayesinde oldu. Sizlerden Yusuf Başkanımıza ve Bilal başkanımıza her zaman olduğu gibi yine aynı güçlü desteği bekliyoruz” dedi.

“Hizmet Siyaseti Adanmışlık Ve Sadakat Ister” 7

Konuşmacılardan MHP İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu ise, “Cumhur İttifakı iradesine sonuna kadar sahip çıkıyoruz. Bu birliğin ve beraberliğin daim olması için gece gündüz demeden tüm teşkilatlarımızla çalışıyoruz. İnşallah 31 Mart seçimlerinde de bu birliğimizi hem ilçemizde hem de tüm Sakarya’da omuz omuza sürdüreceğiz. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun” dedi.

“Hizmet Siyaseti Adanmışlık Ve Sadakat Ister” 6

Gönlümüzdeki Akyazı için hep birlikte çalışıyoruz

Verilen tüm sözlerin tutulduğunu ifade eden Akyazı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bilal Soykan, “5 yıl önce buraya geldiğimde sorunları istekleri dinlemiştim. O gün verdiğimiz ne söz varsa hepsini gerçekleştirmiş biri olarak karşınızdayım. Alaağaç Mahallemizi doğalgazla buluşturduk. Gönlümüzdeki Akyazı için hep birlikte çalışıyoruz. İnşallah Yusuf başkanımızla uyum içerisinde çalışarak Alaağaç mahallemize, ilçemize ve şehrimize en iyi hizmetleri getireceğiz” dedi.

“Hizmet Siyaseti Adanmışlık Ve Sadakat Ister” 5

Ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik

Alaağaç’ta vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Alemdar, “Hizmet siyaseti uzun soluklu bir iştir, adanmışlık ve sadakat ister. Hedefiniz ve hesabınız hizmet olmalıdır. Bizler her mahallemize eşit ve adil olacağız. Her mahallemizde insanlarımıza dokunacak gönüllerini alacağız. Akyazı özel bir yer. 5 yılda çok önemli hizmetleri tamamlayan Belediye Başkanımız Bilal Soykan’ı gönülden tebrik ediyorum. Mahallemizdeki her ferdin fikirlerini önemsiyoruz. İnşallah mahallemizdeki eksikleri Bilal başkanımızla hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik, verdiğimiz sözü tutmak için de kar, kış, gece gündüz demeden çalıştık ve yerine getirdik” diye konuştu.

“Hizmet Siyaseti Adanmışlık Ve Sadakat Ister” 4

Hizmet kalitesini artırmak için tedbirler alacağız

Karaçalılık Mahallesi’nde konuşan Alemdar, “Bizim üzerinde durduğumuz iki önemli ilke var. Bunlardan birincisi siz kıymetli vatandaşlarımız ve şehrimizin dinamikleriyle olan iletişimimiz. Diğeri ise ilçe belediyelerimizle olan iş birliğimiz. Bu ikisi bizim için hayati önem arz ediyor. Sizlerle olan iletişimimiz hamdolsun şu coşkulu kalabalıkla kendini fazlasıyla gösteriyor. İnşallah yeni dönemde ilçe belediyelerimizle de sağlıklı bir iletişim kurarak, hizmet kalitesini artıracağız. Bu kapsamda, önce yerel yönetimlerimizin hizmet standartlarını yükselteceğiz daha sonra tüm ilçe belediyelerimizle birlikte sıkı bir iletişim halinde olarak bu standartları koruyacağız” şeklinde konuştu.

“Hizmet Siyaseti Adanmışlık Ve Sadakat Ister”

EditörEditör