SİYASET
Giriş Tarihi : 30-01-2024 15:36

Alemdar, AK Parti'nin 2024 Yerel Seçim Beyannamesini Paylaştı"

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında Ankara'da düzenlenen Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı'na katılarak, AK Parti'nin 2024 Yerel Seçim Beyannamesi'ni paylaştı. Alemdar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "AK Parti’mizin 2024 Yerel Seçim Beyannamesi, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin" ifadelerini kullandı.

Alemdar, AK Parti'nin 2024 Yerel Seçim Beyannamesini Paylaştı

Seçim beyannamesinin ana temasının "Gerçek belediyecilik" olduğu belirtilirken, belgede "AK Parti Yerel Yönetim Vizyonu, Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik, Dirençli Şehirler, Türkiye Yüzyılı'nda Şehir ve Çevre, Toplumsal Refah Öncelikli Şehir Ekonomileri, Huzurlu ve toplumsal yapı için Duyarlı Sosyal Belediyecilik, Kültür Üreten Şehirler, Hizmet ve Eser Belediyeciliği" başlıkları altında 8 ana konuya odaklandığı açıklandı.

G F Fnk Km X U A Al Vf0

Toplantıya, AK Parti Sakarya Milletvekilleri, İl Başkanı, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar, ve diğer parti yöneticileri katılım sağladı. Alemdar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, AK Parti'nin 2024 Yerel Seçim Beyannamesi'ne destek verdi.

EditörEditör