SİYASET
Giriş Tarihi : 09-02-2024 15:22

Alemdar: “Emekçi kardeşlerimizi hiçbir zaman mağdur etmedik”

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu ile birlikte Memur-Sen ve Hak-İş’i ziyaret etti. Alemdar, “Gençliğiyle, kadınlarıyla, yaşlılarıyla, esnafı, memuru, işçisiyle şehrimizin her bir ferdi için en iyisini düşünerek hareket ediyoruz. Sendikalarımız da önemli paydaşlarımız arasında yer alıyor. İnşallah 31 Mart sonrası sağlam adımlarla geleceğe yürüyeceğiz” dedi. Işıksu ise şehrin kalbi Adapazarı’nda beraberlik ve kardeşlik olduğunu söyledi.

Alemdar: “Emekçi kardeşlerimizi hiçbir zaman mağdur etmedik”

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu ile birlikte Memur-Sen ve Hak-İş’i ziyaret etti.

Alemdar ve Işıksu’ya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Arslan, MHP İl Başkan Yardımcısı Suat Yılmazer, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili eşlik etti.

“Emekçi Kardeşlerimizi Hiçbir Zaman Mağdur Etmedik” 9

İlk olarak Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Mesut Gökdemir ile Hak-İş Konfederasyonuna bağlı sendika başkanları ve üyeleriyle bir araya gelen Başkan Adayı Alemdar, daha sonra Memur-Sen Sakarya İl Temsilciliği’nde Murat Mengen ve üyeleriyle buluştu.

Uyumlu çalışmalarımız devam edecek

Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, “Sakarya’da 5 şube 2 temsilcilikle 15 bin vatandaşımıza hizmet sunuyoruz. Yusuf başkanımızla 15 yıldır Serdivan’da toplu iş sözleşmeleri yaptık. İnşallah yeni dönemde de bu uyumlu çalışmamız devam edecektir. Ben bu vesile bir kez daha 31 Mart seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen Sakarya İl Temsilcisi Murat Mengen, “Memur-Sen ailesi olarak yerel seçimlerde başarılar diliyoruz. Gelişiniz bizleri çok memnun etti” diye konuştu.

“Emekçi Kardeşlerimizi Hiçbir Zaman Mağdur Etmedik” 8

Şehrin kalbinde uyum var

Hak-İş ve Memur-Sen şube başkanları ve üyelerine nazik ev sahipliği dolayısıyla teşekkür ederek sözlerine başlayan Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu, birlikte çalışmanın önemine işaret ederek, “Şehrin kalbi Adapazarı’nda uyum var, beraberlik ve kardeşlik var. Hamdolsun bugüne kadar hep bir aile gibi olduk. Sendikalarımızla da sürekli istişarelerimizi sürdürdük. İnşallah Yusuf başkanımızla birlikte yeni dönemde de şehrimizin tüm kesimleriyle bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Dualarınız ve desteklerinizle şehrimizde daha güzel yarınlara ulaşacağız” diye konuştu.

“Emekçi Kardeşlerimizi Hiçbir Zaman Mağdur Etmedik” 7

Emekçi kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız

Hak-İş Konfederasyonu ziyaretinde konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Uzun yıllardır siyaset yapıyoruz. Ülkemizin kalkınması için en önemli iki kavramın çalışmak ve üretmek olduğunu çok iyi biliyoruz. Bizler çalışmak ve üretmek zorundayız. Yıllardır emekçi kardeşlerimizle beraber çalışıyoruz. Dolayısıyla onların durumunu ve ne hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Verdikleri emeğe sonsuz saygı duyuyorum. Bizler elimizden geldiğince her zaman emekçilerimizin yanında olduk ve onları mağdur etmedik. İnşallah yeni dönemde de sizlerle birlikte yürüteceğimiz ortak akılla yine yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Emekçi Kardeşlerimizi Hiçbir Zaman Mağdur Etmedik” 6

Sağlam adımlarla geleceğe yürüyeceğiz

Herkesin yüzünün güldüğü, huzurlu bir yaşam sürdüğü, güven içerisinde yaşadığı bir şehir için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Alemdar, “Gençliğiyle, kadınlarıyla, yaşlılarıyla, esnafı, memuru, işçisiyle şehrimizin her bir ferdi için en iyisini düşünerek hareket ediyoruz. Bir ve beraberiz. Sendikalarımız da önemli paydaşlarımız arasında yer alıyor. Emekçi kardeşlerimizle bizler arasında önemli bir köprü görevi üstleniyorsunuz. İnşallah 31 Mart sonrası sağlam adımlarla geleceğe yürüyeceğiz” diye konuştu.

“Emekçi Kardeşlerimizi Hiçbir Zaman Mağdur Etmedik” 5

EditörEditör