GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-03-2024 14:59

Alemdar: “Esnafımıza her alanda destek vermeye devam edeceğiz”

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu ile Adapazarı Sakarya Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Alemdar, “Sakarya, esnafıyla, işçisiyle, çiftçisiyle çalışkan insanların, üreten insanların şehridir. Esnafımızın canlılığının devam etmesi adına tüm alanlarda desteklerimizi sürdüreceğiz. İlgileri, destekleri için teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Alemdar: “Esnafımıza her alanda destek vermeye devam edeceğiz”

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu ile birlikte Sakarya Caddesi esnafıyla bir araya geldi. MHP İl Başkan Yardımcısı Suat Yılmazer, AK Parti İlçe Başkanı Samet Çağlayan ve MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta’nın eşlik ettiği ziyaretlerde esnafın görüş ve taleplerine kulak veren Alemdar, 31 Mart seçimleri için destek istedi.

Gittiğimiz her yerde insanımız bizleri bağrına basıyor

Ziyaretleri sonrası değerlendirmelerde bulunan Alemdar, “Şehrimizin geleceği noktasında çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Artık çok az bir süre kaldı. Şehrimizin esnafını gezmeye devam ediyor, vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gittiğimiz her yerde insanımız bizleri bağrına basıyor. 31 Mart sonrası bizler de inşallah bu teveccühe fazlasıyla karşılık vereceğiz. Bizler şehrimizin tüm dinamikleriyle birbirini tamamlayan bir parça gibiyiz. Birlik ve beraberliğimizi her zaman diri tutacak ve esnafımızla birlikte sorunlara hızla çözüm bulacağız” diye konuştu.

Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını belirleyeme gayret ediyoruz

Alemdar, “Bu ziyaretlerimizde bir yandan insanımızın gönlüne dokunurken bir yandan notlarımızı alıyoruz. Bizim açıkladığımız projelerin yanında vatandaşlarımızın taleplerini, ihtiyaçlarını belirlemeye gayret ediyoruz. Bugün de Adapazarı Sakarya Caddesi esnafıyla bir araya geldik. Sakarya, esnafıyla, işçisiyle, çiftçisiyle çalışkan insanların, üreten insanların şehridir. Esnafımızın canlılığının devam etmesi adına tüm alanlarda desteklerimizi sürdürecek ve esnafımızın elini rahatlatacak tüm çalışmalarımızı devreye alacağız” şeklinde konuştu.

“Esnafımıza Her Alanda Destek Vermeye Devam Edeceğiz” 8“Esnafımıza Her Alanda Destek Vermeye Devam Edeceğiz” 7“Esnafımıza Her Alanda Destek Vermeye Devam Edeceğiz” 6“Esnafımıza Her Alanda Destek Vermeye Devam Edeceğiz” 5“Esnafımıza Her Alanda Destek Vermeye Devam Edeceğiz” 4“Esnafımıza Her Alanda Destek Vermeye Devam Edeceğiz” 3“Esnafımıza Her Alanda Destek Vermeye Devam Edeceğiz” 2“Esnafımıza Her Alanda Destek Vermeye Devam Edeceğiz”

AdminAdmin