GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-03-2024 16:18

Alemdar Fırıncılar Odası’nı ziyarette bulundu ‘Esnafımızla uyum içinde çalışacağız!’

Sakarya Fırıncılar Esnaf Odası’nda fırıncı esnafı ile bir araya gelen Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar ile Adapazarı Belediye Başkanı ve Adayı Mutlu Işıksu, “Esnafımızla uyum içinde çalışacağız” dediler.

Alemdar Fırıncılar Odası’nı ziyarette bulundu ‘Esnafımızla uyum içinde çalışacağız!’

Uyum içinde
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette fırıncı esnaflarının en güzel hizmeti verdiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, “Bugüne kadar Serdivan Belediye Başkanı olarak esnaflarımızla uyum içinde çalıştık. Bundan sonra da hep birlikte uyum içinde ortak akıl ile çalışmaya devam edeceğiz. Federasyon Başkanımız Halil İbrahim Balcı, gerek mesleki, gerekse şehrimiz adına önemli bir görev yapıyor. Fırıncı esnafımız olarak sizlere verdiğiniz hizmetler için başkanımıza da misafirperverliği için teşekkür ediyoruz. Hep birlikte daha güçlü ve güzel bir Sakarya için çalışacağız” dedi.

Gönlümüz geniş
Adapazarı Belediye Başkanı ve Adayı Mutlu Işıksu’nun yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili ve MHP İl Başkan Yardımcısı Suat Yılmazer’in de eşlik ettiği ziyaretin kendilerini memnun ettiğini belirten Federasyon Başkanı Halil İbrahim Balcı, “Yerimiz ufak ama gönlümüz geniş. Her iki başkanımızı da Sakarya’mız iyi tanıyor. Uzun yıllardır görevlerini en iyi şekilde yapan ve bizler de onların yaptıkları işlerden gurur duyan övgüyle bahsedenler olduk. Kim hizmet ediyorsa övgüyü hak ediyor demektir. Bizler gelecekte de şehrimize hizmet eden kim varsa hayırla yad edeceğiz. Bu vesile ile çıktığınız yolda Allah yardımcınız olsun. Şahsım ve meslektaşlarım adına ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

İstişare vurgusu
Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu’da istişarenin önemine vurgu yaptığı konuşmasında, “STK’larımız ile istişare halinde çalışmak bizler için çok önemli. Adapazarı’ndaki tüm esnafımızın güvenli ve huzurlu bir şekilde çalışması için elimizde geleni yaptık. Şehrimizdeki tüm esnaf odalarımızla istişare halinde çalışıyoruz. İnşallah yeni dönemde de bu iş birliğini artırarak sürdüreceğiz” dedi.

EditörEditör