SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 17:54

Alemdar, Kaynarca'da İlçe Esnafını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı'nın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Kaynarca ilçesindeki ziyaretlerine devam ediyor.

Alemdar, Kaynarca'da İlçe Esnafını Ziyaret Etti

Kaynarca'nın, kendileri için son derece kıymetli olduğunu vurgulayan Alemdar, ilçenin potansiyelini ve özelliklerini detaylı bir şekilde incelediklerini ifade etti. İlçe merkezinde yapacakları planlamalar doğrultusunda yeni yaşam ve sosyal alanları oluşturacaklarını belirtti.

Esnaflarla gerçekleştirdiği samimi diyaloglar sırasında Alemdar, onların taleplerini ve görüşlerini dinleyerek, ilçenin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreteceklerini dile getirdi. Ayrıca, Alemdar'ın ziyaretine Kaynarca Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer, AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Ali Pulat, MHP İlçe Başkanı Nail Dursun ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Aykan Ayan gibi önemli isimler de katıldı.

“Kaynarca’ya Yeni Yaşam Alanları Kazandıracağız” 3

Ziyaretin ardından Alemdar, ilçenin gelişimi ve farkındalığının artmasıyla ilgili memnuniyetini dile getirerek, Kaynarca'nın beklediği hizmetlerle buluşturulması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Bu kapsamda, ilçede yapacakları projelerle Kaynarca'nın sosyal ve ekonomik açıdan daha da güçleneceğini ifade etti.

“Kaynarca’ya Yeni Yaşam Alanları Kazandıracağız” 6

EditörEditör