SİYASET
Giriş Tarihi : 22-02-2024 13:38

Alemdar: “Sakarya için her alanda projeler üreteceğiz”

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Akyazı Pazarköy Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Alemdar, “Bizim gerek Akyazı, gerekse şehrimizin tüm ilçelerinde çok özel projelerimiz var. İnşallah Cuma günü bu projelerimizi açıklayacağız. Şehrimizde yaşayan en gencinden en yaşlısına kadar tüm hemşehrilerimize dokunacak ve onların hayat standartlarını yükseltecek projelerimiz hazır. Sakarya’mız için her alanda projeler üreteceğiz” şeklinde konuştu.

Alemdar: “Sakarya için her alanda projeler üreteceğiz”

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Akyazı’da sürdürdüğü ziyaretlerine Pazarköy Mahallesi ile devam etti. Burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Alemdar, ardından Pazarköy Eğitimspor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Selim Kurt tarafından karşılanan Alemdar, “Amatör sporlara hak ettiği değeri vereceğiz. Gençlerimizi amatör sporlara teşvik edeceğiz” dedi.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen programlara, Akyazı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bilal Soykan, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, MHP Akyazı İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çolak, Pazarköy Mahalle Muhtarı Zekeriya Akcan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

9-112

Bizler size inanıyoruz

Programda konuşan AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, “Yusuf Başkanımız ve Bilal Başkanımız ile birlikte mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Bu akşam da siz kıymetli Pazarköy Mahallesi sakinleriyle bir araya geliyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki, AK Parti’mizin kurulduğu günden bugüne kadar Pazarköy çok güçlü bir destek verdi. Şimdi 31 Mart’ta daha da güçlü bir desteği Pazarköy mahallemiz verecektir. Bizler size inanıyor güveniyoruz” dedi.

MHP Akyazı İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu, “Cumhur İttifakı’nın güçlü birlikteliği ile tüm kadrolarımızla sahada sonuna kadar çalışıyoruz. Hem Sakarya’mız hem de Akyazı’mız için birbirinden kıymetli başkan adaylarımız var. İnşallah Yusuf başkanımız ve Bilal başkanımız Akyazı’mıza altın çağını yaşatacaktır” diye konuştu.

6“Sakarya’mız Için Her Alanda Projeler Üreteceğiz”

5 yılda önemli işler yaptık

Akyazı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bilal Soykan ise, “Sizlerden aldığımız destekle 5 yılda çok önemli işler yaptık. Pazarköy Mahallemize doğalgaz getirdik. Yollarımızı genişlettik, 3 kilometre yağmursuyu hattı döşedik. Sonrasında da asfaltını yeniledik. Pazarköy Mahallesi bizi seviyor, biz de onları seviyoruz. İnşallah yeni dönemde de Yusuf başkanımızla birlikte ele ele, gönül gönüle Akyazı’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

“Sakarya’mız Için Her Alanda Projeler Üreteceğiz” 8

Vatandaşımızın teveccühüne yeni dönemde fazlasıyla cevap vereceğiz

Akyazı’da 74 mahallenin tamamına eşit hizmet verileceğini ifade eden Alemdar, “Seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden itibaren ilçelerimizi yoğun bir şekilde ziyaret ediyoruz. Özellikle esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini dikkatli bir şekilde dinliyoruz. Çünkü bizler bu güzel şehri hemşehrilerimizle birlikte yöneteceğiz. Eksikleri ve devam eden çalışmaları vatandaşlarımızdan dinleyerek çözüme kavuşturacağız. Bu anlamda Pazarköy

“Sakarya’mız Için Her Alanda Projeler Üreteceğiz” 7

Mahallemizi de ziyaret etmek istedik. Bilal başkanımızla Akyazı’da 74 mahallemizin tamamına hizmet etmeye devam edeceğiz. Her mahallemize eşit ve adil davranacağız. Herkesten Allah razı olsun, bizleri en iyi şekilde karşıladınız. İnşallah bizler de yeni dönemde bu teveccühe fazlasıyla cevap vereceğiz” diye konuştu.

“Sakarya’mız Için Her Alanda Projeler Üreteceğiz” 5

Sakarya’mız için her alanda projeler üreteceğiz

Konuşmasında yakın zamanda projelerin tanıtılacağına dikkat çeken Alemdar, “Bizim gerek Akyazı, gerekse şehrimizin tüm ilçelerin için çok özel projelerimiz var. İnşallah Cuma günü bu projelerimizi açıklayacağız. Şehrimizde yaşayan en gencinden en yaşlısına kadar tüm hemşehrilerimize dokunacak ve onların hayat standartlarını yükseltecek projelerimiz hazır. Sakarya’mız için her alanda projeler üreteceğiz. Tüm vatandaşlarımızın gönlü müsterih olsun. Her zaman söylediğimiz gibi; Sakarya için hazırız, kararlıyız, ve hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

EditörEditör