YEREL
Giriş Tarihi : 05-02-2024 13:02

Alemdar'dan Çocuklara ve Gençlere Müjde: Eğitime ve Geleceğe Yatırım!

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar, yarıyıl tatilinin ardından ders başı yapan öğrencileri ziyaret ederek heyecanlarına ortak oldu. Eser İlköğretim Okulu, Yenigün Ortaokulu ve Sezginler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Alemdar, "Önceliğimiz her zaman evlatlarımızın geleceği olmaya devam edecek" dedi.

Alemdar'dan Çocuklara ve Gençlere Müjde: Eğitime ve Geleceğe Yatırım!

Alemdar, Eğitimcilerle Bir Araya Geldi

Ziyaretlerde Okul Müdürleri Mehmet Ali Divrikoğlu, Tayfun Yılmaz ve Arif Türkyılmaz'dan bilgi alan Alemdar, öğretmenlerle de bir araya gelerek sohbet etti. Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Alemdar, eğitim camiasına ve öğrencilere başarılar diledi.

 

Alemdar'dan ilkokul, ortaokul ve lise ziyareti - Medya Detay Bilişim  Teknolojileri - Sakarya'dan Güncel Haber

Geleceğe Yatırım: En İyi ve En Güzel Çalışmalar Çocuklar ve Gençler İçin

Serdivan'da Fikir ve Sanat Akademisi ile çocuklara ve gençlere özel bir proje hediye ettiklerini hatırlatan Alemdar, "Şimdi daha iyilerini şehrimizde hayata geçirmek istiyoruz. Gençlerimizin günümüz teknolojisiyle buluşacağı, gelişimlerine katkı sağlayabilecekleri, vakitlerini verimli ve nitelikli geçirebilecekleri yeni alanlar inşa edeceğiz" dedi.

Alemdar, sadece eğitim odaklı değil, gençlerin ilgi alanlarını keşfetmelerini sağlayacak, sosyal ve kültürel bir birey olmalarına katkı sunacak, birlikte çalışma kültürü kazanmalarını teşvik edecek çalışmalar yapacaklarını da sözlerine ekledi.

EditörEditör