SPOR
Giriş Tarihi : 18-09-2023 15:32   Güncelleme : 18-09-2023 15:32

Alex, "Korkunç derecede iyiydi" diyerek tüm maddeleri saydı! İşte Fenerbahçe'deki ilk sözleşmesi

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza, sarı-lacivertli kulübe geliş süreci ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Fenerbahçe'nin kendisine teklif ettiği ilk sözleşmeyi açıklayan Alex, "Yirmiden fazla uçak biletim vardı. Avrupa'nın en iyi kulüplerinin verdiği kontrat gibi bir kontrattı. İki araba, bir ev, uçak biletleri, ekstra maç ücreti, asist ücreti, gol krallığı ücreti..." dedi.

Alex,

Fenerbahçe ile sayısız başarıya imza atan Alex de Souza, Brezilya basınından UOL'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Efsane futbolcu, sarı-lacivertlilerin kendisine teklif ettiği ilk sözleşmeden "Korkunç derecede iyiydi" diyerek bahsetti.

"BU TEKLİFE HAYIR DİYEMEZDİM"

Alex de Souza yaptığı açıklamada, "Brezilya'dan Türkiye'ye gitmeye ikna oldum, çünkü Fenerbahçe'nin önerdiği kontrat korkutucu derecede iyiydi. Bu teklife hayır diyemezdim. Yirmiden fazla uçak biletim vardı. Avrupa'nın en iyi kulüplerinin verdiği kontrat gibi bir kontrattı. İki araba, bir ev, uçak biletleri, ekstra maç ücreti, asist ücreti, gol krallığı ücreti... Fenerbahçe'de 3 yıl kalmam gerekiyordu ama 8 yıl kaldım." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'DEN AYRILMAYA DEĞMEZDİ"

Fenerbahçe'de oynarken de birçok teklif aldığını belirten Alex, "Fenerbahçe'deki ilk kontratım bittiğinde 30 yaşımdaydım. O dönemde Borussia Dortmund, Hertha Berlin ve Benfica ile görüştüm. Fenerbahçe'den ayrılmaya değip değmeyeceğini düşündüm ve Fenerbahçe'de kaldım." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alex De Souza Fenerbahçe Spor Haberler

AdminAdmin