GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-03-2024 15:28

Ali İhsan Yavuz'dan sert çıkış! "Babamızın oğlu olsa işimiz olmaz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Sakarya'da katıldığı bir programda AK Parti'den ayrılıp başka partiden aday olanlarla ilgili olarak; "Böyle zamanlarda sırf seçim adına, makam ve post adına yan çizip gidenlerle babamızın oğlu dahi olsa işimiz olmaz" dedi.

Ali İhsan Yavuz'dan sert çıkış!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, partiden ayrılıp gidenlerle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği ‘Siyaset simsarları’ çıkışına destek verdi.

Adapazarı Yenigün Mahallesi’ndeki seçim çalışmasına katılarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar ve Adapazarı Belediye Başkanı ve Adayı Mutlu Işıksu’ya destek veren Yavuz, diğer partilerden aday olanlara hitaben yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Buradan tekrar söylüyorum. Sakarya’da 17-0 yapacağız diyorum. Bize başta partilerin adayları hayal görüyor diyorlar. Onların bir iddiası yok, seçileceğiz bile diyemiyorlar. Biz ne diyoruz; 17-0 yapacağız. Biz AK Partiyiz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz bu yolda cumhur ittifakı ile yol alıyoruz. Büyük bir işbirliği ile yürüyoruz. Dava bilinciyle hareket ediyor ve liderimizin peşinden gidiyoruz.

Cumhurbaşkanımız ve liderimiz ne dedi en son. Bu davayı bırakıp giden siyaset simsarlarının peşinden gitmeyin dedi. Böyle zamanlarda sırf seçim adına, makam ve post adına yan çizip gidenlerle babamızın oğlu dahi olsa işimiz olmaz. Biz bir nefer gibi, makama bakmadan millete hizmetkar olmanın derdindeyiz. Bu bilinçle hareket ediyoruz. 31 Mart gecesi partimizde kurduğumuz seçim siteminin başında olacağız. Kurduğumuz simülasyonlarla hızlı sonuç alacağız. Rekor oy olarak hem 17-0 yapacağız, hem de cumhurbaşkanımıza büyük destek vereceğiz."

EditörEditör